Nasze Modyfikacje
To jutro sobie okleję folią. Dzisiaj mi się już nie chce 
- Od: 6 gru 2012, 12:20
- Auto: Mazda 323F BJ '01green "turbo klekot"
viewtopic.php?f=312&t=145523
dawid075321 napisał(a):Tak wygląda lusterko po usunięciu pęcherzyków, w 100% idealnie nie da rady tego zrobić ale i tak mi się efekt podoba
Da się, w przeciwnym wypadku firmy zajmujące się oklejaniem samochodów zniknęłyby z rynku.
l3mur91 napisał(a):dawid075321 napisał(a):Tak wygląda lusterko po usunięciu pęcherzyków, w 100% idealnie nie da rady tego zrobić ale i tak mi się efekt podoba
Da się, w przeciwnym wypadku firmy zajmujące się oklejaniem samochodów zniknęłyby z rynku.
Da się w zupełności usunąć, ale dla amatora takiego jak ja w domowych warunkach jest to prawie nie możliwe do wykonania
Dodaję jeszcze zdjęcie oklejonego grilla

- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Dla mnie zółte halogeny wyglądają spoko tym bardziej jak ogarnął już ambery tu jest taka jak twoja viewtopic.php?f=312&t=147786
Żółte halogeny też mam w planach, ale ambery zamienię z folii na lakierowane, ale to dopiero jak dołożę pakiet sportive, przód już mam. Tylko progi i tył muszę jeszcze znaleźć w dobrej cenie
Może ktoś ma na sprzedaż?
Może ktoś ma na sprzedaż?
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Witam,
Jestem nowym forumowiczem
Pochwale się swoją mazdą
W ostatnim czasie zregenerowane felgi
Jak efekt ? W nastęnym czasie gleba, dystanse, ciemne szyby, troche stickerbomba na lusterkach wlewie paliwa na grillu i łuzach od halogenów, przelot z mugenem. Następnie się coś jeszcze wymyśli
co sądzicie o tych przeróbkach ? może jakieś pomysły na coś więcej ?
Jestem nowym forumowiczem
- Od: 2 sie 2013, 18:53
- Auto: Mazda 626
1994r.
1.8 Beznyna (66KW)
Zielona
Myślę, że zniszczysz ten samochód i obniżysz wartość rynkową przy odsprzedaży. Jak chcesz oklejać w srakbombe trzeba było kupić sobie Civica. 626 to ojcowóz i naklejki na lusterkach grillu i gdzie tam jeszcze chcesz będą pasowały jak świni siodło.
Tak samo uważam, że do tego auto Mugen nie pasuje i raczej nei będzie pasował. Będziesz uważany za "Ricera".
Przejrzyj temat Pajko albo Lucasa w dziale Nasze Mazdy i zobacz jak to auto powinno wyglądać.
Dziękuję,
Pozdrawiam.
Tak samo uważam, że do tego auto Mugen nie pasuje i raczej nei będzie pasował. Będziesz uważany za "Ricera".

Przejrzyj temat Pajko albo Lucasa w dziale Nasze Mazdy i zobacz jak to auto powinno wyglądać.
Dziękuję,
Pozdrawiam.
l3mur91 napisał(a):626 to ojcowóz

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
dawid075321 napisał(a):l3mur91 napisał(a):dawid075321 napisał(a):Tak wygląda lusterko po usunięciu pęcherzyków, w 100% idealnie nie da rady tego zrobić ale i tak mi się efekt podoba
Da się w zupełności usunąć, ale dla amatora takiego jak ja w domowych warunkach jest to prawie nie możliwe do wykonania
Dodaję jeszcze zdjęcie oklejonego grilla
super

oscaro napisał(a):Nie lepiej zamiast progów ogarnąć zawias niżej?
spokojnie
Radex napisał(a):super
dzięki
Na ile śrub zamontowane są tylne lampy w 626 GE ? jak je ściągnąć ? proszę o pomoc
Dopisano 12 sie 2013, 22:35:
w trakcie własnych modyfikacji
będzie więcej 
Dopisano 12 sie 2013, 22:35:
w trakcie własnych modyfikacji
- Od: 2 sie 2013, 18:53
- Auto: Mazda 626
1994r.
1.8 Beznyna (66KW)
Zielona
Kolego nie obraź się,ale GE nie jest najlepszym modelem do modyfikacji w jakie się zapuszczasz. Po prostu buda sama w sobie krzyczy "nie rób ze mną nic oprócz gleby i negatywów jak juz musisz!".
Mam sentyment,bo sam takową babcię kiedyś posiadałem i musze się odezwac w tym temacie.
626 GE to typowy tapczan,w dodatku słaby patrząc na moc ale juz nie o to chodzi.
Moim zdaniem ciemne lampy i wybiórczy sticker bomb pasują, mówiąc delikatnie, średnio.
Wiesz, zabronić Ci tego nie możemy,ale można uswiadomic Ci pewne za i przeciw zanim zrobisz ze swojego auta pośmiewisko. Mam nadzieję ,że tego nie uczynisz.
Chciałeś bawic się w optyczny to mogłeś wybrać model w innej budzie, tak jak Ci Kolega l3mur91 wczesniej podpowiadał,bo z GE cięzko Ci będzie z tuningiem szczególnie że to HB bo sedan ma troszeczkę inna sylwetkę.
A nie masz kolegów którzy widzą co robisz? Albo brata czy kuzyna? Podoba im się to?
Bo mi średnio,zresztą pewnie nie tylko mi.
Pozdrawiam i zyczę powodzonka!
Mam sentyment,bo sam takową babcię kiedyś posiadałem i musze się odezwac w tym temacie.
626 GE to typowy tapczan,w dodatku słaby patrząc na moc ale juz nie o to chodzi.
Moim zdaniem ciemne lampy i wybiórczy sticker bomb pasują, mówiąc delikatnie, średnio.
Wiesz, zabronić Ci tego nie możemy,ale można uswiadomic Ci pewne za i przeciw zanim zrobisz ze swojego auta pośmiewisko. Mam nadzieję ,że tego nie uczynisz.
Chciałeś bawic się w optyczny to mogłeś wybrać model w innej budzie, tak jak Ci Kolega l3mur91 wczesniej podpowiadał,bo z GE cięzko Ci będzie z tuningiem szczególnie że to HB bo sedan ma troszeczkę inna sylwetkę.
A nie masz kolegów którzy widzą co robisz? Albo brata czy kuzyna? Podoba im się to?
Marcin napisał(a):Kolego nie obraź się,ale GE nie jest najlepszym modelem do modyfikacji w jakie się zapuszczasz. Po prostu buda sama w sobie krzyczy "nie rób ze mną nic oprócz gleby i negatywów jak juz musisz!".
Polac mu bo dobrze prawi.
Zrobiona z tego bedzie wiejsko toczko.
Ryczypipa z tylu i jeszcze wloty na masce od subaru i ryflowane dywany i bedzie spoko
Wyslane z mojego piekarnika atomowego