Straszak na kuny

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez zbychmon » 9 sie 2013, 23:02

Witam wszystkich po raz pierwszy .Kupiłem parę dni temu Prymuskę Sportive z 2004r.Benzyna 2.0 , 131KM z autokomisu.Sprzedawca dał mi jedynie kluczyki do zamków( jest centralny).Pod maską zauważyłem po lewej i prawej stronie prostokątne pudełka z głośniczkami .Są one podłączone przewodami bezpośrednio do akumulatora.Czy u Was koledzy również jest coś takiego ?Czy to jest jakiś alarm?

Cześć
Proszę o zapoznanie się z zasadami panującymi na forum:
1. W pierwszej kolejności szukamy tematów nas interesujacych... do tego celu proszę użyć wyszukiwarki...
2. Czytamy je
3. Jeżeli nie znaleźliśmy odpowiedzi na nasz problem, to zadajemy nasze pytanie na końcu tego tematu.
4. Jeżeli nie ma takiego tematu, wtedy możemy założyć nowy...Nadając mu tytuł, który określa problem.

Dopisano 13 sie 2013, 00:50:

Udało mi się zrobić zdjęcie tajemniczego pudełeczka.Poszukałem na sieci i sam się śmiałem z tego.
Okazało się że jest to straszak na kuny i jakieś zwierzaki.Potwierdza się fakt jak Niemcy dbają o auta.
Załączniki
20130811_193802.jpg
zbychmon