Panie i Panowie polecicie mi jakiegoś dobrego speca od diesla z Łodzi – mam problem z moją mazdą raz ładnie się zbiera a za chwilę jedzie jak żółw a za chwilę znowu ładnie ciągnie. Przyspieszanie nią to czysta loteria
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
pandroid napisał(a):Widząc dużo pytań o zabepieczenie antykorozyjne moge z czystym sumieniem polecic warsztat Pana Wojciecha Gajewskiego. Zabezpieczał mi mazdzioche, 3 letnia gwaracja na usługe z corocznym uzupełnianiem ubytków w zabezpieczeniu. Człowiek zajmuje się tym od lat i robi to zawodowo.
http://www.konserwacja-samochodow.pl/
Ja natomiast chciałem zapytać gdzie serwisujecie swoją mazde w Łodzi? Ja do tej pory jeździłem do chłopaków na Pabianicką 163 do Auto Serwis. Niestety zamkneli się w tamtym roku i nie wiem gdzie mam sie udać. Wolałbym omijac Szparagową szerokim łukiem, bo już mnie raz ładnie skasowali, do tego nieźli kombinatorzy. I szukam własnie jakiegos specjalisty od japońców, nie chce oddawać auto byle gdzie.
tomusm napisał(a):jak drogo policzył ten warsztat z ul. Mimozy za zabezpieczenie auta i co konkretnie zabezpieczałeś?
Bartg napisał(a):Jeśli chodzi o sprawy mechanicznie to niezmiennie polecam Marcina z Demokratycznej 67, sporo Mazd się u niego przewija w tym klubowych, ja serwisuje już 5 lat, zastrzeżeń nie mam, nawet jak coś nawali to nie ma nigdy problemów żeby poprawił bez dodatkowej kasy. Możesz nawet stać mu nad głową cały dzień i patrzec co robisz796801204
pandroid napisał(a):Ja natomiast chciałem zapytać gdzie serwisujecie swoją mazde w Łodzi? Ja do tej pory jeździłem do chłopaków na Pabianicką 163 do Auto Serwis. Niestety zamkneli się w tamtym roku i nie wiem gdzie mam sie udać. Wolałbym omijac Szparagową szerokim łukiem, bo już mnie raz ładnie skasowali, do tego nieźli kombinatorzy. I szukam własnie jakiegos specjalisty od japońców, nie chce oddawać auto byle gdzie.
tomusm napisał(a):witam
dołączam się do pytania dotyczącego: poszukuję warsztat, w którym można wykonać zabezpieczenie antykorozyjne (Łódź/okolice)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Moderatorzy Opinie i Poradniki