ravo napisał(a):jerry co ty taki przestarszony na tym filmie ?
Magda kupiła PEJCZ

www.mazdaspeed.pl
m4rcin napisał(a):Bądźcie cierpliwi a obejrzycie
m4rcin napisał(a):Przepraszam, jak kogoś uraziłem tym filmem – nie miałem takiego zamiaru. Bluzg nie dało się wyciąć
m4rcin napisał(a):Przepraszam, jak kogoś uraziłem tym filmem
bajer0 napisał(a):P.S. pierwszy raz widzialem, zeby do Łodzi z warszawy jechac przez Rzgów, a nastepnie przemierzyc cale miasto by zawrocic przed sama wylotowka z lodzi i pojechac w drugi jej koniec
MarciniAnia napisał(a):bajer0 napisał(a):P.S. pierwszy raz widzialem, zeby do Łodzi z warszawy jechac przez Rzgów, a nastepnie przemierzyc cale miasto by zawrocic przed sama wylotowka z lodzi i pojechac w drugi jej koniec
złośliwa bestia![]()
Pozdrowionka
marcinkosky napisał(a):bo w tym momencie nie moi pasazerowie ze tak powiem sa za to obciazani (a raczej wysmiewani) tylko ja...
m4rcin napisał(a):marcinkosky Film – cz.2 najpierw trafi do Ciebie zebyś mógł go ocenzurować i wspólnie doprowadzimy go do właściwej postaci
mbmaster napisał(a):Mazdowska V6
marcinkosky napisał(a):nie no nie przesadzaj język az za takiego krytyka filmowego sie nie uwazam łoł
madalena napisał(a):Jerry napisał:
a ja kurcze nie moge ściągnąć
ściągaj, ściągaj, zobaczysz jaką masz minę złapanego na gorącym uczynku
m4rcin napisał(a):marcinkosky napisał:
bo w tym momencie nie moi pasazerowie ze tak powiem sa za to obciazani (a raczej wysmiewani) tylko ja...
A ja powiem tak: Nawet gdybyśmy pojechali do Łodzi przez Kraków, albo Szczecin to i tak było by fajnie! Nie jechaliśmy na czas, choć i tak do Madaleny dojechaliśmy pierwsi!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości