Ukryte opcje fabrycznej nawigacji w M6 2002-2005
1, 2
Tak to właśnie jest TA opcja odpowiadająca za travel distance. Nie ma innej tego typu, przynajmniej ja nie znalazłem...jest wiele innych odnośnie auta związanych z gps i innymi charakterystykami . Acha ...ciekawostka, przy ponownym sprawdzeniu ...powiedzmy za jakieś 20000km wyświetliło mi travel distance przebyty od ostatniego sprawdzenia...nie wliczając uprzednich wartości...tak więc mam nadzieję, że to ja byłem pierwszym sprawdzającym kilometraż 
Dopisano 8 sie 2013, 12:29:
acha...ten nowonaliczony od ostatniego sprawdzenia kilometraż został podliczony dokładnie i nie jeżdżę z włączoną nawigacją, bo nie ma map na Polskę, więc...po co podnosić ekranik, żeby oglądać białą plamę?

Dopisano 8 sie 2013, 12:29:
acha...ten nowonaliczony od ostatniego sprawdzenia kilometraż został podliczony dokładnie i nie jeżdżę z włączoną nawigacją, bo nie ma map na Polskę, więc...po co podnosić ekranik, żeby oglądać białą plamę?

- Od: 6 lip 2013, 23:15
- Auto: mazda 6,2003, GG, CiTD 2.0, 121KM, 89kW
wyzej w postach jest napisane jak u ciebie sie wchodzi w te menu ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ostatnio edytowano 28 sty 2017, 21:45 przez dobrzyn22, łącznie edytowano 1 raz
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta - nie ma takiej potrzeby
Powód: nie cytujemy całego ostatniego posta - nie ma takiej potrzeby
1, 2