Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
Barthez napisał(a):teraz do najbliższego forumowicza mam 180km, najbliższego spota – 900km, a na zlot ze 3000 w obie strony
Natomiast sądząc po aktywności na forum, do klawiatury pewnie pięć jednostek astronomicznych... ;–)
the right man in the wrong place...
loockas napisał(a):Poczytaj temat o ocenianiu klubowiczów.
dobry żart

...
zadałem sobie trud i policzyłem – czerwiec 76 postów, maj-50, kwiecień-14, marzec -25 itd....
Nigdzie nie widziałem w regulaminie – jakie są limity dla klubowiczów.
Może teraz dokładnie określ ile trzeba napisać postów (i najlepiej gdzie) aby nie było takich sytuacji w przyszłości, że prezes klubu mazdaspeed określa średnio 41,25 posta miesięcznie (z ostatnich 4 miesięcy) jako odległość:
Paweł napisał(a):do klawiatury pewnie pięć jednostek astronomicznych... ;–)
edit:
przepraszam najmocniej – pomyliłem się w obliczeniach... Niestety nie widzę już swoich postów w działach klubowych – więc ich nie doliczyłem...
Ostatnio edytowano 17 lip 2013, 21:13 przez Barthez, łącznie edytowano 1 raz
Barthez napisał(a):a gdzie szukać tego tematu?
radar88 wie gdzie szukać
Nie pasują warunki? Było od chu... czasu, żeby podać swoje pomysły. Ja podałem wstępny zamysł, klubowicze dorzucili swoje i wybraliśmy opcje, która najbardziej pasuje większości. Sorry, chyba trochę za późno na stękanie.
Po co ja się tu odzywam, przecież jestem na urlopie
Ja zawsze wiem gdzie szukać "dziurki" w całym.loockas napisał(a):radar88 wie gdzie szukać
Jest tak że eliminuje się klubowiczów którzy się odłączyli od klubu i trudno nazwać ich klubowiczami skoro nawet nie napiszą nic, a jak napiszą to w czaterii...i jestem za takim działaniem, ponieważ od czasu kiedy nie ma składki to wysyp się zrobił, a ilu to klubowiczów się nagle zrobiło...
Lecz z drugiej strony myślałem, że troszkę będzie to łagodniejsze, ponieważ nie przypuszczałem, że osoba która zaangażowała się dość mocno w uśmiech dla dzieciaków również straci tabliczkę, co mnie ogromnie zaskoczyło. Uważam, że dla starych wyjadaczy powinno się podejść trochę inaczej. Co do spotów to napisałem w odpowiednim temacie odnośnie tego i tak samo tu...to kryterium jest troszkę nagięte. Jeżeli będę widział, że kolejne osoby które jak dla mnie są podstawą tego forum i są tu nie od roku, dwóch i też zostaną forumowiczami to chyba dostanę okresu

]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
loockas napisał(a):wybraliśmy opcje, która najbardziej pasuje większości.
Ja się tego nie czepiam i nie "stękam" że straciłem tabliczkę. Sugeruję tylko pewne niekonsekwencje.
radar88 napisał(a):to kryterium jest troszkę nagięte.
eee tam... są inne bardziej nagięte...
prosty przykład...
Globus...
a powymieniać jeszcze? tylko w sumie po co....
Widzisz Lookas... pomysł miałeś dobry ale wykonanie ktoś jak zwykle "spitolił"...
może i chciałbym bo na forum jestem prawie codziennie jednak za 2miesiące zostanę tata 2 dziewczynek i raczej nie będę miał czasu na nicPaweł napisał(a):Aktualnie nikt się tym nie zajmuje. Chciałbyś?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Buczoc Dominik Kamil dzięki za wstawienie
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):jednak za 2miesiące zostanę tata 2 dziewczynek
Gratulacje i witaj w klubie. ;)
Beny napisał(a):nie będę miał czasu na nic .W związku z tym nie pojawie się na zadnym zlocie
Wniosek taki, że ja moje zaniedbuje. :)
the right man in the wrong place...
Beny napisał(a): za 2miesiące zostanę tata 2 dziewczynek
Świetna sprawa

A tak off topic.... po przeczytaniu 2 ostatnich stron... co za telenowela

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
chciałem tylko zwrócić drobną uwagę, iż w pierwszym poście odnośnik do koordynatora dalej jest do fasoli, który notabene już tej funkcji nie dzierży. Sądzę, iż dobrze byłoby link poprawić 

-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
wczoraj pisałem w tej sprawie do samego prezesa w godzinach popołudniowych, widać nie zdążył tego zrobić, mogłem do loockasa przecież napisać, zrąbałem
, ale ravo czujny zadziałał odpowiednio 
edit:
zmień ten avatar bo znów mi psyche poryło
edit:
zmień ten avatar bo znów mi psyche poryło

-
Fasola
Zgłoszenie wysłane, teraz pozostaje czekać na pozytywne rozpatrzenie 

Nie ważne gdzie jesteś, ważne kim jesteś. Nie ważne gdzie jesteś, ważne czym tam dojedziesz..
arrival86 napisał(a):Zgłoszenie wysłane, teraz pozostaje czekać na pozytywne rozpatrzenie
jutro a właściwie dzisiaj się tym zajmę
-
miro62
Wszystkie zaległe zgłoszenia (wysłane od 12.05 na które nikt nie odpowiedział) zostały skierowane do Przedstawicieli Regionów w celu oceny. Odpowiem na nie po ich ocenie.
Z racji wprowadzenia 3pkt systemu oceniania klubowiczów postanowiliśmy uprościć procedurę przyjęcia do klubu. W tej chwili zgłoszenie trafia do PR'a który wg 3 pkt ocenia zainteresowanego (1 – obecność na zlotach, 2 – aktywność na forum, 3 – aktywność w regionie). Osoba, która otrzyma min. 2/3 pkt zostaje klubowiczem. W przeciwnym wypadku otrzymuje status kandydata na 3mc.
Z racji wprowadzenia 3pkt systemu oceniania klubowiczów postanowiliśmy uprościć procedurę przyjęcia do klubu. W tej chwili zgłoszenie trafia do PR'a który wg 3 pkt ocenia zainteresowanego (1 – obecność na zlotach, 2 – aktywność na forum, 3 – aktywność w regionie). Osoba, która otrzyma min. 2/3 pkt zostaje klubowiczem. W przeciwnym wypadku otrzymuje status kandydata na 3mc.