Dopisano 4 cze 2013, 09:14:
Co jeżeli po wymianie podkładek, i uszczelniaczy zaworów dalej dymi? Co to może być?
www.mazdaspeed.pl
mrhoshi napisał(a):
Co jeżeli po wymianie podkładek, i uszczelniaczy zaworów dalej dymi? Co to może być?
Steve napisał(a):albo byly wzery (czyli wypalone rowki w dnie gniazda) i mechanik tego nie zfrezowal przed zalozeniem nowych podkladek
Leoo napisał(a):Steve napisał(a):albo byly wzery (czyli wypalone rowki w dnie gniazda) i mechanik tego nie zfrezowal przed zalozeniem nowych podkladek
Może nawet frezował ale zainstalował standardową podkładkę zamiast grubszej.
Problem może być jeszcze po stronie uszczelniaczy zaworów.
wujek116 napisał(a):...... a zapomniałem dodać że na liczniku już mam 298000 km.
sory, mój poprzedni post nie wskazywał na to, ale miałem pomoc i silnik był ciepły. domyślam się że coś z tym wtryskiem jest nie halo, ale jak go wyjąć? może są jakieś narzędzia specjalne...?Kety napisał(a):Wez kogos do pomocy i jakos dacie rade. Podobno na cieplym lepiej wychodzi
adamuso77 napisał(a):domyślam się że coś z tym wtryskiem jest nie halo, ale jak go wyjąć? może są jakieś narzędzia specjalne...?
crazytomi9 napisał(a):Czy jest ktoś z Kielc lub okolic kto mógłby mi w tym pomóc??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6