World of Tanks
u mnie jak zerwie mi polaczenie neta(play onlile). jest dokladnie tak jak opisujesz, czolg zatrzymuje sie w dziwny sposob(zapada sie pod ziemie, stoi w srodku skaly), mozna strzelac i nic z tego nie wynika, wszyscy stoja.
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Radex napisał(a):restart routera robiles?
tak wielokrotnie, teraz zaktualizowałem jego oprogramowanie i jak na razie nie wywaliło mnie ani razu ale przed wcześnie nie cieszę się, jutro zobaczymy czy będzie dobrze.
Jak już będę miał BL-10 w ISU-152 to będę robił sobie KV-1S jako druga zarabiarka bo widzę jak chłopaki grają to fajny czołg.
T-150 twarda sztuka.
Po aktualizacji oprogramowania rutera nie zawiesił mi się WOT ani razu tak więc polecam tą operację jak ktoś ma takie problemy. Miałem jeszcze jeden problem z temperaturą procesora (90 stopni) podczas gry, przed chwilą rozkręciłem laptopa do ostatniej śrubki, wymieniłem badziewną taśmę na grafice i procku na pastę i temp spadła do trochę ponad 60 stopni podczas rozgrywki
Po aktualizacji oprogramowania rutera nie zawiesił mi się WOT ani razu tak więc polecam tą operację jak ktoś ma takie problemy. Miałem jeszcze jeden problem z temperaturą procesora (90 stopni) podczas gry, przed chwilą rozkręciłem laptopa do ostatniej śrubki, wymieniłem badziewną taśmę na grafice i procku na pastę i temp spadła do trochę ponad 60 stopni podczas rozgrywki
RoXIcon napisał(a):Nie wiem co masz za lapka ale ja stosowałem podkładkę chłodzącą i dawało to rade bo temperatura spadała na grafice itp nawet o 10 stopni. Co jak na lapka jest niezłym wynikiem.
gdybym nie miał podkładki to komp wyłączał by mi się podczas gry
Znów udało się nabić ponad 3 tyś uszkodzeń hellcatem
Magician napisał(a):Ojojoj prawie 2200expa. Jest MOC. Dawaj ile dmg, ile odbiłeś, ile wyświecone

jak widac expa bylo niecale 1500, promocja weekendowa jeszcze obowiazuje. moj rekord na IS3 to 2286 expa.
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
O. Czuje się oszukany
Jak zobaczyłem 2200 na pojedynczym bez premki to uznałem, że dmg zrobiłeś z 10k, drugie tyle odbiłeś i kolejne tyle samo zostało przez Ciebie wyświecone
Za co tyle expa dodają? Za top guna? To jakiś mnożnik jest czy stała wartość?
Za co tyle expa dodają? Za top guna? To jakiś mnożnik jest czy stała wartość?
przyuwazylem dzisiaj goscia z takim nickiem''smarujepierogibutapr...''

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le