1 maja Warszawa Bemowo
1, 2
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning

- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
jak zawsze co roku , pewnie razem z jedną z ekip ( street shadows bądź KTK )

- Od: 6 cze 2005, 23:00
- Auto: jeździ bokiem
wiec szykuje sie mini spot mazdzowiczow
bede na 100% ale nie wiem czy mazda
bede na 100% ale nie wiem czy mazda
www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM

- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
Oby...dosc juz tej epoki lodowcowej......magicadm napisał(a):I mam nadzieje, że śnieg już stopnieje...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Morder napisał(a):oj, chyba nigdy nie było palenia gumy na imprezach organizowanych przez sss...
Szkoda
Mi imprezy motoryzacyjne (poza WOŚPem) na Bemowie zawsze się kojarzyły się ze smrodem spalonych opon/sprzęgieł

Lepiej 5 minut później niż 50 lat za wcześnie...
palenie gumy było na modlinach czy bemowie tylko ze za takie cos autowali widza z imprezki
A co do obecności jest prawdopodobne ze tez sie tam pokaże jak prawie co roku.
A co do obecności jest prawdopodobne ze tez sie tam pokaże jak prawie co roku.
Minister infrastruktury ostrzega:
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)
Kierowco! paląc gumy na szosie popierasz Samoobrone:–)
Fiat :–)

- Od: 17 lis 2003, 01:14
- Auto: Fiat Brava1,6
Chrysler Sebring 2,7Lxi
Crimer napisał(a):magicadm napisał(a):Mi imprezy motoryzacyjne (poza WOŚPem) na Bemowie zawsze się kojarzyły się ze smrodem spalonych opon/sprzęgieł
pomyliłeś imprezy SSS z imprezami fanów BMW![]()
Całkiem możliwe, ale na Tuning Party nie tylko Bejce zjeżdżały na felgach...Były też Meśki (tj Pędzące Gwiady
), Hondy itp...
OT
Czy nie uważacie, że 30 zł za wejście to troszkę przydużo?
mam jeszcze ulotke jak za wjazd płaciłem 20 zl , na ostatnim było 30 zł , wybuchły wtedy ostre spory na forum streetracing że to za duzo jak na impreze która zorganizowana była taki h***wo, mam cichą nadzeje że organizatorzy wyciągną wnioski z ostatniego żałosnie zorganizowanego finału i postawią przynajmniej 3 trybuny ...

Czy te imprezy są 100% bezpieczne???
Mam na myśli szaleństwa pijanych/naćpanych debili samochodami pomiędzy spacerującymi???
Do dziś pamiętam początek/finał podobnej imprezy w Toruniu...
Mam na myśli szaleństwa pijanych/naćpanych debili samochodami pomiędzy spacerującymi???
Do dziś pamiętam początek/finał podobnej imprezy w Toruniu...
Ostatnio edytowano 13 mar 2006, 09:37 przez magicadm, łącznie edytowano 1 raz
ja bylem w tamtym roku na otwarciu i na zakonczeniu sezonu i w tym roku nie wiem czy zaryzykuje znowu bo organizacja byla po prostu fatalna. Na otwarciu byly chociaz 2 trybuny + tlum ludzi ktorym zaszkodzil browar a jesli chodzi o zakonczenie sezonu to trybun w gole nie bylo i gdyby nie fakt ze udalo mi sie wejsc na start to bym praktycznie nic nie widzial.

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
po pierwsze to brawoarów nie powinno sie sprzedawać na takic imprezach. po drugie ja to miałem dobrą miejscówke bo byłem pod namiotem z shadowsami zaraz obok dragsterów

RALF_Piastów napisał(a):po pierwsze to brawoarów nie powinno sie sprzedawać na takic imprezach.
Generalnie to powinny się wykluczać imprezy motoryzacyjne z handlem alkoholem, a nawet wpuszczaniem pijanych na teren imprezy
1, 2