22-23.05.2004 Zlot Klubu MazdaSpeed w Krakowie
dobra
widze ze ci co najwiecej krzyczeli w sprawie spota nagle przestali bywac na forum
olek, markus, ross, lob chyba mieliscie ochote wpasc do kraka a teraz juz nie?
jak na razie bedziemy my, zombi z zonka, bartek, aadamj i tajfun
piszcie czy komus zarezerwowac miejsce w hotelu (oprocz zombiego
)
widze ze ci co najwiecej krzyczeli w sprawie spota nagle przestali bywac na forum
jak na razie bedziemy my, zombi z zonka, bartek, aadamj i tajfun
piszcie czy komus zarezerwowac miejsce w hotelu (oprocz zombiego
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
niqs napisał(a):olek, markus, ross, lob chyba mieliscie ochote wpasc do kraka a teraz juz nie?
Jak to nie
Nie pisałem teraz nic, bo już wcześniej mówiłem że będę, teraz tylko patrze ile jeszcze bedzie osób, no i zapowiada się całkiem dobra zabawa

- Od: 16 mar 2004, 21:54
- Auto: mazda 626 coupe 2.0i '88
niqs napisał(a):dobra
spoko spoko, czytam wszystkie posty, nie włączyłem sie do rozmowy bo pojawił mi się mały prolem: mam zajęty co drugi weekend a w związku ze świętami wszystko się poprzestawiało i sam nie wiedziałem który mam wolny a który nie. sytuacja wyjaśniła się dopiero wczoraj – na spocie będę na 100%.
- Od: 29 gru 2003, 16:43
- Auto: mUćKa 626/GE/FP/GSI
no
Ja jestem na 100%
Myślę że powinniśmy już wstępnie ustalać program spota.
Jakieś propozycje
Odrazu spotkanie na Czyżynach, czy może gdzieś indziej?
Dla nieznających Kraka powinniśmy ustalić jakieś miejsce do którego łatwo dojechać, a później się przejedzie na miejsce właściwego spota.
Co o tym sądzicie?

Myślę że powinniśmy już wstępnie ustalać program spota.
Jakieś propozycje
Odrazu spotkanie na Czyżynach, czy może gdzieś indziej?
Dla nieznających Kraka powinniśmy ustalić jakieś miejsce do którego łatwo dojechać, a później się przejedzie na miejsce właściwego spota.
Co o tym sądzicie?
Pozdrowienia z Trzebini!
http://www.mazdaspeed.pl/ – Klub MazdaSpeed
- Od: 15 gru 2003, 20:52
- Auto: chwilowo brak
Zombi napisał(a):Sądzę że do tablicy z napisem Kraków możecie po nas wyjechać.). Najpierw Czyżyny.
Powitamy was chlebem i solą
A tak na poważnie pomyślimy o spotkaniu na jakimś CPN przed Krakiem, a potem na Czyżyny.
Tak sobie myśle że dla chętnych jadących od strony Katowic ustalimy wstępnie spotkanie na parkingu Motelu "Krak" i razem pojedziemy powitać Zombiego.
Po ustaleniu godziny spota, rozplanujemy czas poszczególnych spotkań.
Tak sobie mysle.
Pozdrowienia z Trzebini!
- Od: 15 gru 2003, 20:52
- Auto: chwilowo brak
coraz bardziej mysle opojawieniu sie w Kakowe jestem "Swiezym" klubowiczem wiec dobrze byloby sie spotkac. niw wiem jednak czy czasowo bede w stanie choc nie ukrywam, ze chcial bym. moim zyciem niestety zadza "Gwiazdy" na pagonach
)) jezeli to tylko bedzie mozliwe to sie pojawie, jesli nie zycze udanej zabawy!!
- Od: 22 mar 2004, 08:30
- Auto: 626 18i (GE)
Witam!
Chciałbym zgłosić swój udział w zlocie. Jeżeli jest możliwość zarezerwowania miejsca w hotelu to poprosiłbym o pokój 2 osobowy.
Pozdrawiam,
Adam
Chciałbym zgłosić swój udział w zlocie. Jeżeli jest możliwość zarezerwowania miejsca w hotelu to poprosiłbym o pokój 2 osobowy.
Pozdrawiam,
Adam
- Od: 30 sty 2004, 13:00
- Auto: Była: 626 GE FS 2.0 '93 LPG
Mazda 6 GY MZR-CD 121KM '02
Mazda 6 GY MZR-CD 143KM DPF '07
Mazda CX-5 2.0 SKYACTIVE-G 165KM '14
Jest: Mazda CX-5 2.0 SkyDream 165KM '19
ql
robi sie ciekawiej
dobra zarezerwujemy pokoj dla ciebie rowniez a czy cena odpowiada bo krakow tani nie jest ...
mysle ze spotkanie kolo godziny 13 w sobote bedzie oki jasne ze wyjedziemy po szanownego prezesa z zona
pozniej sciganko, przejazd do hotelu wyjscie na miasto do poznego wieczorka a w niedziele od rana zwiedzanie krakowa
zombi czy jest cos co chcecie zobaczyc koniecznie czy zdajecie sie na nasze poczucie piekna
robi sie ciekawiej
dobra zarezerwujemy pokoj dla ciebie rowniez a czy cena odpowiada bo krakow tani nie jest ...
mysle ze spotkanie kolo godziny 13 w sobote bedzie oki jasne ze wyjedziemy po szanownego prezesa z zona
pozniej sciganko, przejazd do hotelu wyjscie na miasto do poznego wieczorka a w niedziele od rana zwiedzanie krakowa
zombi czy jest cos co chcecie zobaczyc koniecznie czy zdajecie sie na nasze poczucie piekna
Na początku wątku padła cena 100-150zł za pokój 2 osobowy. Jest to jak najbardziej do przyjęcia. (O ile 3 linijka poprzedniego posta była do mnie) 
- Od: 30 sty 2004, 13:00
- Auto: Była: 626 GE FS 2.0 '93 LPG
Mazda 6 GY MZR-CD 121KM '02
Mazda 6 GY MZR-CD 143KM DPF '07
Mazda CX-5 2.0 SKYACTIVE-G 165KM '14
Jest: Mazda CX-5 2.0 SkyDream 165KM '19
no wiec tak znalezlismy hotel a w nim 2 pokoje 2 -osobowe ze sniadankiem i lazienka za 140 zl czy odpowiada wam?
jest to okolo 15 minut spacerkiem od rynku glownego my mamy raptem 5 minut drogi od was
a przy okazji oszczedzamy na taksowkach
bo wszedzie blisko
moze byc? pisac bo trza rezerwowac
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jest to okolo 15 minut spacerkiem od rynku glownego my mamy raptem 5 minut drogi od was
a przy okazji oszczedzamy na taksowkach
moze byc? pisac bo trza rezerwowac

znalezlismy jesio w hotelu nauczycielskim za 100 zl z lazienka i sniadankiem ale to troszke daleko od nas i od rynku tez
srednio
wiec zastanowcie sie i dajcie znac
wiec zastanowcie sie i dajcie znac
Franek napisał(a):POjechalbym bardzo chetnie ale moja mazda nie nadaje sie na spoty, zbyt wielki trup z niej ;–) Milej zabawy!
To jeszcze nie widziałeś mojej
- Od: 16 mar 2004, 21:54
- Auto: mazda 626 coupe 2.0i '88