Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
Świetna emczy
jedna z ładniejszych na forum 
i ona nie siedzi nisko... ona leży
i ona nie siedzi nisko... ona leży

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
trzeba było w dzień zdjęcia robić a nie po ciemkuPaolo napisał(a):Na dzisiejszym spocie. Zdjęcia [tiiit] nie urywają, ale do porównania z serią.
Ale racja lezy konkret.Jeszcze tylko coś z tą blacha z przodu zrobisz i bedzie

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Dziś odebrałem auto od Klemy.
Wpadły dystanse na tył +20mm i siadł jakieś 3,5cm niżej. Camber skręcony na maxa, koło widać teraz że, leży
Wygląda niebo lepiej !
Muszę jeszcze tylko podgiąć bardziej ranty bo lekko opony przycierają o nadkola i w efekcie troche mi je gumę
Trochę fotek od zaprzyjaźnionej myjni QMOTORS u Kuby

Wpadły dystanse na tył +20mm i siadł jakieś 3,5cm niżej. Camber skręcony na maxa, koło widać teraz że, leży
Wygląda niebo lepiej !
Muszę jeszcze tylko podgiąć bardziej ranty bo lekko opony przycierają o nadkola i w efekcie troche mi je gumę
Trochę fotek od zaprzyjaźnionej myjni QMOTORS u Kuby

Jeżeli dobrze wnioskuję, że jesteś z Krakowa, to pojawia się pytanie, jak Ty tam się poruszasz?! Przecież tam są drogi gorsze niż na poligonie w Drawsku! Ja tam miałem problemy Xantią z hydropneumatycznym zawieszeniem! 
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
hubertgal napisał(a):Jeżeli dobrze wnioskuję, że jesteś z Krakowa, to pojawia się pytanie, jak Ty tam się poruszasz?! Przecież tam są drogi gorsze niż na poligonie w Drawsku! Ja tam miałem problemy Xantią z hydropneumatycznym zawieszeniem!
A widzisz !
Krakusy mają dobrze obadane drogi
A tak serio jeżdżę swoimi ścieżkami
Generalnie prawie wszędzie dojeżdżam, dziś nawet pokonałem ultra próg zwalniający pod Krokusem przy Bora Komorowskiego. Zazgrzytało, zaszurało ale się udało

Chce zobaczyć te biedne oponki za pare tys km, chyba ze to rant pierwszy się podda
Mierzyłeś ile mm jest od opony do rantu nadkola, na płaskim parkingu?
Bo zapalniczka "leżąc" chyba nie wejdzie, jak dzisiaj macałem 

chudymud napisał(a):hubertgal napisał(a):Jeżeli dobrze wnioskuję, że jesteś z Krakowa, to pojawia się pytanie, jak Ty tam się poruszasz?! Przecież tam są drogi gorsze niż na poligonie w Drawsku! Ja tam miałem problemy Xantią z hydropneumatycznym zawieszeniem!
A widzisz !
Krakusy mają dobrze obadane drogi![]()
A tak serio jeżdżę swoimi ścieżkami
Generalnie prawie wszędzie dojeżdżam, dziś nawet pokonałem ultra próg zwalniający pod Krokusem przy Bora Komorowskiego. Zazgrzytało, zaszurało ale się udało
Ciekawe jak będzie wyglądał spód Twojego samochodu za rok
Szerokości, bo niskość już masz
- Od: 21 mar 2013, 18:59
- Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06
Dominator napisał(a):Chce zobaczyć te biedne oponki za pare tys km, chyba ze to rant pierwszy się poddaMierzyłeś ile mm jest od opony do rantu nadkola, na płaskim parkingu?
Bo zapalniczka "leżąc" chyba nie wejdzie, jak dzisiaj macałem
E tam nie dramatyzuj, jeździ się tak samo jak na 45, kompletnie nie czuje różnicy.
Nie mierzyłem ale zapalniczka jak piszesz pewnie nie wejdzie
adis555 napisał(a):Ale konkret. Szczena opada. Wizualnie super ale komfort....
Komfort komfort
Jak już kupiłem auto było na eibachach więc od samego początku było twardo, teraz jest po prostu nieco twardziej
Powiem tak, NAUKA NA NOWO JAZDY AUTEM.
Teraz się dopiero widzi ile jest kolein, ile jest połatanych dziur muld itd.
Ci co narzekają na drogi w PL mając auto seryjne powinni się wstydzić
[/quote]hubertgal napisał(a):Ciekawe jak będzie wyglądał spód Twojego samochodu za rok
Szerokości, bo niskość już masz
Wyślę Ci zdjęcie za rok
Dopisano 30 lip 2013 12:02:
Jakby ktoś chciał mam na sprzedaż spręzyny Eibach'a -30mm oddam za 230zł ! Naprawdę tanio!
Jeździłbym na nich do teraz gdyby nie gwint. Leżą i się kurzą!
Grzesiu napisał(a):oo, nie miałem pojęcia że ktos z mazdaspeed udziela się również na raceism;) pozdrawiam!
No w sumie to jeszcze nie założyłem tam wątku o przydzielenie
Dopisano 06 sie 2013 14:37:
Krótki filmik jak się EMCZY "kręci"