Dokladnie, mysle, ze jak zebralismy tyle kasy to kupmy jednak elastyczne pacholki. Niech posluza
Dopisano 18 lip 2013, 09:19:
Ciągnijmy akcję w razie czego nawet do końca miesiąca.
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):bez przesady, nie po to zbiera się tyle pieniędzy żeby kupować plastikowe dziadostwo które się połamie albo wiatr je zwieje na lotnisku.
Tito01 napisał(a):zejść poniżej 20 zł brutto za sztukę
wątek jeszcze będzie do końca przyszłego tygodnia – dla chętnychNorreca napisał(a):ja bym nie zamykał tematu do czasu kupienia sprzętu
PLaster napisał(a):wątek jeszcze będzie do końca przyszłego tygodnia – dla chętnychNorreca napisał(a):ja bym nie zamykał tematu do czasu kupienia sprzętu
a przecie jak ktoś chce wesprzeć klub to zawsze może
Tony Jaret napisał(a):Radex napisał(a):bez przesady, nie po to zbiera się tyle pieniędzy żeby kupować plastikowe dziadostwo które się połamie albo wiatr je zwieje na lotnisku.
Rozumiem, że korzystałeś z plastikowych i elastycznych (mając okazję porównać) że piszesz, że plastikowe to "dziadostwo"??
Ja też bym chciał najlepsze itd., ale obawiam się tylko, czy suma, którą uzbieraliśmy wystarczy na 80 dużych, elastycznych pachołków. Dlatego daję alternatywę.
Waterlive napisał(a):A ja mam pytanie odnośnie pachołków. Czy są takie, które robią większa i mniejszą krzywdę autko po trafieniu je? Bo jeśli tak, to prosił bym jednak o takie mniej narażające lakier bo chyba jednak większość jeździ "cywilnymi" wersjami i szkoda by było sobie o nie zniszczyć autko
Bartosz_Mx6 napisał(a):Na moje oko to twardy plastik może wyrządzić więcej szkód niż elastyczny pachołek, a poza tym po najechaniu na taki plastikowy mogą zostać z niego tylko strzępy.
miru1968 napisał(a):Zostawcie decyzje co kupić pomysłodawcy zbiórki niech on zdecyduje, to był jego pomysł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości