World of Tanks
Taaa,zwłaszcza jak mi wczoraj zadzwonili o 12 żebym na 4h przyjechal:–/
Do 1.00 grałem i dzisiaj zdycham;–)
Wysłane z mojego WT19i
Do 1.00 grałem i dzisiaj zdycham;–)
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Fasola napisał(a):bieski jesteś jeszcze w klanie dona
Nie
Ostatnio malo gram. Chcialem sie wami zgadac na pluton, no ale jakos mi przeszlo granie
Czasu malo
A troche sie pochwale. Na weekend widzialem Stuga III, Jagdpanthera i wiele innych tanków, wlacznie z FV 214 Conqueror
Fasola napisał(a):heh, niestety nie
Fasola Fighters

ja wczoraj po raz pierwszy od patcha puściłem bitwę M40/43 i..... po 1 bitie sprzedałem tą artylerię

Dopisano 15 lip 2013, o 13:59:
dobrze bo chociaż będę miał kasę na gold ammo i zestawy gaśnicze na klanówki bo w kasie krucho a premka się skończyła.
no, na pewno gra stała się ciekawsza. bo nie będzie dochodziło do paranoicznych sytuacji gdzie naprzeciw było 5 topowych arty i kazdy kto zostal podswietlony zaraz ginął. a reszta się bała i siedziała pochowana w krzakach.
nie jestem zagorzałym artylerzystą dlatego obiektywnie mogę stwierdzić że znowu w drugą stronę przegięli jeśli chodzi o "znerfienie" art.
gra artylerią jest bez sensu, skupia w cholerę długo tak że czołg zdąży się już 10 razy przemieścić, poza tym skupienie też pozostawia wiele do zyczenia.
nie zdziwię się jeśli wiele ludzi którzy lubili grać artą w ogóle odinstalowało grę.
myślę że WG popełnił duży błąd, wiem ze to gra głównie o czołgach. ale wystarczyłoby że wprowadziliby ograniczenie do max 2 art na bitwę i to by wystarczyło. może troszkę pogorszyli ich parametry ale to co zrobili jest mocną przesadą i równie dobrze mogliby w ogóle zlikwidować artylerie w grze.
gra artylerią jest bez sensu, skupia w cholerę długo tak że czołg zdąży się już 10 razy przemieścić, poza tym skupienie też pozostawia wiele do zyczenia.
nie zdziwię się jeśli wiele ludzi którzy lubili grać artą w ogóle odinstalowało grę.
myślę że WG popełnił duży błąd, wiem ze to gra głównie o czołgach. ale wystarczyłoby że wprowadziliby ograniczenie do max 2 art na bitwę i to by wystarczyło. może troszkę pogorszyli ich parametry ale to co zrobili jest mocną przesadą i równie dobrze mogliby w ogóle zlikwidować artylerie w grze.
lukias81 napisał(a):Zbadałem Batmana 25t, jeszcze 1mln i będzie mój
gratki

lukias81 napisał(a):Poczekaj aż się do TD dobiorą.
proszę nie
-
Fasola
-
Fasola