Motocykle
Wczoraj kobieta wymusiła na R1 pierwszeństwo. Dziś znowu puszka na innym. Obaj w szpitalu, ale żyją. Czarny tydzień w Białymstoku...
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
WITAM szanowne grono jednosladowców!
z lekkim, ponadt roczynym spóźnieniem, chcę wpisać się do tej rubryki i pokazać mój wehikuł zakupiony trochę przypadkowo tj. okazjonalnie na akucji internetowej
Triumph Speedmaster jeszcze na gaźnikach.
motorek dla lansu lekkiego i no hałasu
ale i pojeździć idzie, bo mocy nie brakuje (seryjnie 61 po modach ponad 70)

podoba mi się jego kultura pracy, tzn. niskie dudnienie na niskich obrotach sugerujące dużą pojemność i mozliwość wkręcenie się na obroty ponad 8000...
cdn.
pozdr.
E
z lekkim, ponadt roczynym spóźnieniem, chcę wpisać się do tej rubryki i pokazać mój wehikuł zakupiony trochę przypadkowo tj. okazjonalnie na akucji internetowej
Triumph Speedmaster jeszcze na gaźnikach.
motorek dla lansu lekkiego i no hałasu
ale i pojeździć idzie, bo mocy nie brakuje (seryjnie 61 po modach ponad 70)

podoba mi się jego kultura pracy, tzn. niskie dudnienie na niskich obrotach sugerujące dużą pojemność i mozliwość wkręcenie się na obroty ponad 8000...
cdn.
pozdr.
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
No – złooo, niszczy opony 
Dopisano 18 cze 2013 21:35:
Miałem się okazję dzisiaj pojeździć czymś takim
Dostałem w serwisie jako pojazd zastępczy – zszokowany jestem tym sprzętem, da się nim całkiem wygodnie jeździć i nawet nieźle się to prowadzi a odpychać też ma się czym.
Dopisano 18 cze 2013 21:35:
Miałem się okazję dzisiaj pojeździć czymś takim
Dostałem w serwisie jako pojazd zastępczy – zszokowany jestem tym sprzętem, da się nim całkiem wygodnie jeździć i nawet nieźle się to prowadzi a odpychać też ma się czym.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Jak sezon panowie?
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Sezon jak do tej pory bezpiecznie, natomiast z pogodą różnie 
http://engine-artistry.wix.com/home
- Od: 25 sty 2010, 14:44
- Auto: Mazda Mx-3 1,8 V6
Yamaha Fz6n 2005.
Dosiadłem dzisiaj potwora i cały dzień dawałem w palnik ostro, na tak sportowej maszynie jeszcze nie latałem. Prawie cały czas do czerwonego pola, na każdym biegu, przejścia przez zakręty pełnym ogniem i wyciskanie z maszyny ostatnich soków – sama radość
Przez kilka dni jeszcze nim pośmigam na pewno. Bimb – jeśli się jeszcze zastanawiasz nad tego typu sprzętem to po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć, że warto
Przez kilka dni jeszcze nim pośmigam na pewno. Bimb – jeśli się jeszcze zastanawiasz nad tego typu sprzętem to po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć, że warto
Trusted computing – Yes or No?
Co to jakaś maszyna zastępcza ?:)
http://engine-artistry.wix.com/home
- Od: 25 sty 2010, 14:44
- Auto: Mazda Mx-3 1,8 V6
Yamaha Fz6n 2005.
brii napisał(a):Dosiadłem dzisiaj potwora i cały dzień dawałem w palnik ostro,...
oby hamulce w takiej "fazie ogniowej" nie okazaly sie zbyt kiepskie..
no i inni kierwcy nie przeoczyli szybkiego do tego ledwo widzialnego pojazdu..
E
oferuje silnik i części do Mazdy 6 + MPV CiTD Diesel z gwarancją sprawności, nie tylko tą obligatoryjną tzw. rozruchową
Mój sezon wygląda tak, że: Fazerem jeździłem ostatnio koło 06.04.2013r i to wcale nie żart 
W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
Triumph Speedmaster Świetny!
Ja przygodę z motocyklami zamierzam dopiero rozpocząć jak na razie ruszyłem z prawkiem teraz jazdy zaczynam:) także myślę że na przyszły sezon może coś się uda kupić:)
Ja przygodę z motocyklami zamierzam dopiero rozpocząć jak na razie ruszyłem z prawkiem teraz jazdy zaczynam:) także myślę że na przyszły sezon może coś się uda kupić:)
brii napisał(a):Dosiadłem dzisiaj potwora i cały dzień dawałem w palnik ostro, na tak sportowej maszynie jeszcze nie latałem. Prawie cały czas do czerwonego pola, na każdym biegu, przejścia przez zakręty pełnym ogniem i wyciskanie z maszyny ostatnich soków – sama radość![]()
abs na pewno pomaga gratuluje
- Od: 14 sty 2012, 14:18
- Auto: Mazda mx3 1.8 V6 1995r
Tak Abs pomaga, a najlepiej niech każdy sobie przetłumaczy skrót CBR.
Brii, to się pochwaliłeś, że jeździłeś jak wariat
Brii, to się pochwaliłeś, że jeździłeś jak wariat

W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
Gregory napisał(a):najlepiej niech każdy sobie przetłumaczy skrót CBR.
Centralna Biblioteka Rolnicza?
Gregory napisał(a):Brii, to się pochwaliłeś, że jeździłeś jak wariat
żeście wsiedli na Maćka, który ani jednym słowem nie napisał, że cały dzień dawał w palnik na drogach publicznych – chyba, że widzicie tam w tekście więcej niż ja?