alk80 napisał(a):mi też bank pluł się o miejscowość i ulice to wpisałem tak jak Marcin ma w profilu – Mark k. Warszawy
a w miejsce ulicy dałem myślnik, no i przelew poszedł
i dobrze zrobiłeś
www.mazdaspeed.pl
alk80 napisał(a):mi też bank pluł się o miejscowość i ulice to wpisałem tak jak Marcin ma w profilu – Mark k. Warszawy
a w miejsce ulicy dałem myślnik, no i przelew poszedł
pewnie będzie zależeć od kwotyhacker napisał(a):ten nick przy przelewie.. będzie kolejny +/– przy ocenie forumowiczów ?
hacker napisał(a):tak się zastanawiam po co ten nick przy przelewie..
hacker napisał(a):tak się zastanawiam po co ten nick przy przelewie..
sq2jul napisał(a):W sumie nie wiem jakie intencje przyswiecaly PLastrowi
PLaster napisał(a):Nick'i są potrzebne w celu weryfikacji dotarcia pieniążków.
sq2jul napisał(a):koniec akcji fajnie byłoby zobaczyć zestawienie/statystykę, która dałaby obraz na to czy wpłacali głownie klubowicze czy raczej forumowicze, jaka była średnia wplata, jak w czasie rozkładała się suma wpłat.
PLaster napisał(a):dzięki za kolejne wpłaty
ps. jakoś zainteresowanie malej, albo nie wszyscy dostali wypłatę w dobie kryzysu
PLaster napisał(a):dzięki za kolejne wpłaty
ps. jakoś zainteresowanie malej, albo nie wszyscy dostali wypłatę w dobie kryzysu
Konrado2104 napisał(a):Od poruszenia minęło 12 dni a cel prawie osiągnięty więc jest gitNie ma co narzekać
miru1968 napisał(a):nawet nie wiem czy na zlot pojadę.
Waterlive napisał(a):A to PLaster nie mówił, że będą dodatkowe tabliczki w zależności od wysokości wpłat?![]()
![]()
Neonixos666 napisał(a):a kto najmniej wpłaci to ma tabliczkę ,,sknera"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości