matthies napisał(a):z tych dwóch to ja bym wziął chyba Falkeny
A oprócz tych dwóch polecał byś coś dobrego w podobnej cenie?
www.mazdaspeed.pl
matthies napisał(a):z tych dwóch to ja bym wziął chyba Falkeny
mick napisał(a): powiedzcie mi proszę ile mazda według producenta powinna łykać oleju na 1000km
mmarcis4 napisał(a):Panowie czy prawdą jest jak założy się światła do jadny dziennej bez jakiegoś tam filtra to będzie szumieć CB Radio?Jeśli tak to jak nazywa się ten filtr w światłach?
mmarcis4 napisał(a):Panowie czy prawdą jest jak założy się światła do jadny dziennej bez jakiegoś tam filtra to będzie szumieć CB Radio?Jeśli tak to jak nazywa się ten filtr w światłach?
CLAU napisał(a):Pytanie czy ten zawór od Audi ma taką samą wtyczkę i ułożenie pinów w niej aby pasowały do Mazdy.
CLAU napisał(a):No nie, nie mają fabrycznych dziennych.
Od 7 lutego 2011 roku zgodnie z Dyrektywą 2008/89/WE wszystkie nowe modele pojazdów samochodowych o dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczającej 3,5 tony sprzedawane na terenie Unii Europejskiej będą obowiązkowo wyposażone w światła do jazdy dziennej. Oznacza to, że obowiązek ten nie dotyczy wszystkich nowych samochodów, ale wyłącznie nowych modeli, które uzyskają homologację po tej dacie. Pozostałe produkowane dotąd modele samochodów nie muszą być wyposażone w światła do jazdy dziennej[2].
dobrzyn22 napisał(a):CLAU napisał(a):No nie, nie mają fabrycznych dziennych.
cytat z wikipedii:Od 7 lutego 2011 roku zgodnie z Dyrektywą 2008/89/WE wszystkie nowe modele pojazdów samochodowych o dopuszczalnej masie całkowitej nieprzekraczającej 3,5 tony sprzedawane na terenie Unii Europejskiej będą obowiązkowo wyposażone w światła do jazdy dziennej. Oznacza to, że obowiązek ten nie dotyczy wszystkich nowych samochodów, ale wyłącznie nowych modeli, które uzyskają homologację po tej dacie. Pozostałe produkowane dotąd modele samochodów nie muszą być wyposażone w światła do jazdy dziennej[2].
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6