Mazda 323C BH Z5 '98 sprzedana :(
Stare były lepsze wg. mnie, te bardziej pasują do gulfa, a co do gwintu prawdopodobnie będę miał na sell na jesień 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Miały być ze german 

Dystans wyleciał, nadal wali jak felga w błotnik
Ale delikatniej, bo samym brzegiem opony
Dzięki Lemur za ogarnięcie szybkie, mimo że plan był nieco inny
Close enough jak to mówią, niby tylko 2mm a ile różnicy, a kobiety mówią, że 2mm w tą czy w tą to żadna różnica 
co do gwintu prawdopodobnie będę miał na sell na jesień
Dystans wyleciał, nadal wali jak felga w błotnik
Bartg napisał(a):Dystans wyleciał, nadal wali jak felga w błotnik Ale delikatniej, bo samym brzegiem opony Dzięki Lemur za ogarnięcie szybkie, mimo że plan był nieco inny Close enough jak to mówią, niby tylko 2mm a ile różnicy, a kobiety mówią, że 2mm w tą czy w tą to żadna różnica
Musiałem odpulić 3 potencjalnych klientów

Ale jakby te zdjęcia ujrzały forum to na bank większość powiedziałaby, że Kosei lepsze
stwierdzam,że brudne auto ale felga ciekawa, wygląda inaczej ale na plus wg mnie
Każdy pewnie był do białego przyzwyczajony i innego wzoru, ale tu widać potenszal na przyszłość

Każdy pewnie był do białego przyzwyczajony i innego wzoru, ale tu widać potenszal na przyszłość
-
Ania_TM
Znam te felgi, to borbety są nie? Mieliśmy na poprzednim mondeo takie w wersji 16"

Moim zdaniem tamte były o wiele lepsze, bardziej pasowały pod japońskie auto, ale szczerze to nie jest aż tak źle. Nadal najładniejsza C
Moim zdaniem tamte były o wiele lepsze, bardziej pasowały pod japońskie auto, ale szczerze to nie jest aż tak źle. Nadal najładniejsza C
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Ale to w przyszłym roku dopiero, nie ma problemu
Chyba że wcześniej jakaś okazja będzie
Myślę, że nagle Twój MX stałby się baaardzo komfortowy 
Dopisano 11 sie 2013 14:23:
Miesiąc jazdy na naciągu i pierwszy kapeć od 5 lat
Patrząc po oponie i małym przecięciu z przodu obawiam się że będzie na śmietnik

Dopisano 18 sie 2013 21:50:
Trochę świeżych fotek

Dopisano 11 sie 2013 14:23:
Miesiąc jazdy na naciągu i pierwszy kapeć od 5 lat

Dopisano 18 sie 2013 21:50:
Trochę świeżych fotek
Po tej fotce : 
Zaobserwowałem bardzo dużą wąskość z tyłu oraz kozowiscydoze – Natychmiast trzeba to leczyc

Zaobserwowałem bardzo dużą wąskość z tyłu oraz kozowiscydoze – Natychmiast trzeba to leczyc
- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Dystanse na tył wrócą mam nadzieję razem z gwintem i węższą oponą, w tej chwili tył jest za miękki i dobijał co kawałek, szkoda męczyć budy
Szkoda, że leki na kozowyscydoze takie drogie 

Felga,jak i całe auto robi robotę
na poprzednich było zacnie ale na tych teżjest dobrze.Ciężko sie zdecydować które ładniejsze 

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Exeqo z ta biala na biało czarnych felgach:–)
Wysłane z mojego WT19i
Wysłane z mojego WT19i
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le