Mazda6 (GG / GY) – Informacje i opinie o modelu
nie jeździłem 2.0 PB, jedynie w dislu ale nie wiem która wersja mocy.
Spalanie masz tutaj
viewtopic.php?f=60&t=42399
a moje w sygnaturce.
Spala nieco więcej niż 2.0 ale frajdę z wyprzedzania mam przednią
Spalanie masz tutaj
viewtopic.php?f=60&t=42399
a moje w sygnaturce.
Spala nieco więcej niż 2.0 ale frajdę z wyprzedzania mam przednią
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Zapoznałem się z tematem i cały czas mam wątpliwości między 2.0/2.3. Widziałem, że nawet 1,8 pali 11,1 co jest dla mnie wynikiem kosmicznym 
Jakie wersje i jakie roczniki mają bluetooth w standardzie? bo spotkałem się z kilkoma sztukami na ogłoszeniach.
Jakie wersje i jakie roczniki mają bluetooth w standardzie? bo spotkałem się z kilkoma sztukami na ogłoszeniach.
Shaarky napisał(a):Jakie wersje i jakie roczniki mają bluetooth w standardzie?
w GG/GY ja się z żadną nie spotkałem aby miała BT. Możliwe że to co widziałeś, to były dokładane przez właścicieli.
-
Moderator GJ
Shaarky napisał(a):...Widziałem, że nawet 1,8 pali 11,1 co jest dla mnie wynikiem kosmicznym
Moja 1.8 pali ~9.4/100 a jeżdżę głownie po mieście.
Jak kupowałem swoją mazdę to jechałem też 2.0 benzyna i mega różnicy nie było, najlepiej chyba 2.3 i gaz ale to już trzeba popytać właścicieli takich wersji.
Mi 1.8 osobiście wystarczy
Shaarky napisał(a):Rozumie ze jedyna taka możliwość złożenia to xcarlink i dodatkowy moduł bt..
Jak się sprawuje słuchanie muzyki z takiego zestawu?
Pozdrawiam
Xcarlink jest bardzo dobry jeśli chodzi o jakość, ja nie słysze róznicy między CD a XCL , a nawet wydaje mi się że XCL lepiej gra ale może to dlatego że gra po prostu głośniej niż CD na tym samym ustawieniu .
BT do XCL niestety trochę kosztuje :/ sam bym kupił gdyby nie ta cena.
- Od: 23 maja 2013, 11:36
- Auto: Mazda 6 GY 2003r. 1.8 Kombik
Tigra
Matiz
nie jestem pewien czy dobrze pamietam, ale chyba widzialem raz jakiśegzemplarz z holandii, wyglądało to raczej koszmarnie, ale też nie pamiętam czy 2 czy 4. Ogolnie taka wersja możliwość znalezienia to jak 1/10000
-
Moderator GJ
Dziś przeżyłem kolejny szok, chcąc przewieść 4 metrowe profile w mojej szóstce okazało się, że przedni prawy fotel nie chce sie położyć do przodu.. Jakoś do tyłu go położyłem i się zmieściło (mam sedana) ale z dywanem był by problem lub innych szerszym przedmiotem. Do głowy mi nie wpadło, że takie buble można zrobić.. Kolejny minus dla tego auta a już ma ich sporo ;p Wiem powiecie trzeba było kombi kupić tylko, że ono jest brzydkie.
Heh coraz częściej myślę o rozwodzie z mazda
Heh coraz częściej myślę o rozwodzie z mazda
moje kombi jest śliczne uważam 
pozatym fotel składałby ci siędo przodu gdyby to była 3drzwiówka. znajdz mi auto 4-5 drzwiowe w którym fotel się tak składa do przodu jak byś chciał – ja jeszcze takiego nie widziałem.
pozatym fotel składałby ci siędo przodu gdyby to była 3drzwiówka. znajdz mi auto 4-5 drzwiowe w którym fotel się tak składa do przodu jak byś chciał – ja jeszcze takiego nie widziałem.
-
Moderator GJ
matthies napisał(a):znajdz mi auto 4-5 drzwiowe w którym fotel się tak składa do przodu jak byś chciał – ja jeszcze takiego nie widziałem.
a ja widziałem, mazda 626 ma taki bajer jak i premacy, fajny bajer bo z oparcia robi się spory stolik

Tez mi brakuje składania fotela w M6
Szkodnik
Szkodnik
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Może pakować kolega nie potrafi swojej M6. Niestety trzeba mieć rozum żeby robić jakieś rzeczy, a nie zaraz minus. Ja w swojej przewiozłem 12 worków wypełnionych trocinami i weszło by jeszcze z 4, ale nie chciałem pobrudzić sufitówki.
- Od: 12 maja 2007, 16:30
- Auto: Mazda 6 sport kombi 2.0 141KM
matthies napisał(a):moje kombi jest śliczne uważam
Astra h, stara skoda favorit, mało widziałeś ;–)
Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 2