Składka celowa na zakupy dla klubu (nagłośnienie + pachołki)
Przelew poszedł.
Ja mam taką propozycje, może ma ktoś części które można było by zlicytować na forum a pieniądze przekazać na zbiórkę.
Ja mam taką propozycje, może ma ktoś części które można było by zlicytować na forum a pieniądze przekazać na zbiórkę.
Wielkie dzięki za taki odzew
Zainteresowanie tematem jest ogromne, a i ilość osób które chce wesprzeć klub też niemała.
Tak trzymajmy!
Na ta chwilę dotarły do mnie 4 przelewy na kwotę 155zł.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
ps. Tak naprawdę to zgodnie z tym co piszą przedmówcy, każdy z nas zaoszczędził niemałe pieniądze dzięki forum, a niektórzy także zarabiają dzięki forum niemałe pieniądze wiec nadszedł czas odwdzięczenia się za wieloletnie bezpłatne diagnozy i porady.
dobry pomysł

Zainteresowanie tematem jest ogromne, a i ilość osób które chce wesprzeć klub też niemała.
Tak trzymajmy!
Na ta chwilę dotarły do mnie 4 przelewy na kwotę 155zł.
Jeszcze raz wielkie dzięki!
ps. Tak naprawdę to zgodnie z tym co piszą przedmówcy, każdy z nas zaoszczędził niemałe pieniądze dzięki forum, a niektórzy także zarabiają dzięki forum niemałe pieniądze wiec nadszedł czas odwdzięczenia się za wieloletnie bezpłatne diagnozy i porady.
Neonixos666 napisał(a):Ja mam taką propozycje, może ma ktoś części które można było by zlicytować na forum a pieniądze przekazać na zbiórkę.
dobry pomysł
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Nie przesadzalbym z tym, ze nadszedl czas zaplaty
Po prostu, jezeli ktos chcialby wspomoc spolecznosc moze przekazac rownowartosc browara na cel klubowy 
sq2jul napisał(a):Nie przesadzalbym z tym, ze nadszedl czas zaplatyPo prostu, jezeli ktos chcialby wspomoc spolecznosc moze przekazac rownowartosc browara na cel klubowy
to taka przenośnia
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Teraz naszego, kilka godzin temu waszego ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mazda 121DB/1991 7lat teraz 323F BJ 1.6 / 2001
- Od: 2 lip 2013, 21:17
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 2001
Stan na tą chwilę wynosi 977,22 zł (łącznie)
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Witam wszystkich.Też się chętnie dorzucę ale jestem obecnie w niemczech i mogę zrobić przelew tylko przez internet ale BZ.WBK jest na tyle natrętny że wymaga ode mnie miejscowości,kodu pocztowego oraz adresu odbiorcy przelewu.Proszę o wysłanie mi tych danych nawet na PW to zaraz dorzucam cegłę.

MIRAS M6 napisał(a):Proszę o wysłanie mi tych danych nawet na PW
poszło PW
-
www.czelej.net
CR '08 LF 107KW
Konto forum zasilone.

sq2jul napisał(a):Nie przesadzalbym z tym, ze nadszedl czas zaplatyPo prostu, jezeli ktos chcialby wspomoc spolecznosc moze przekazac rownowartosc browara na cel klubowy
Dokładnie, jeśli komuś pomogłem i chce się odwdzięczyć to proszę się dorzucić
choć święto Matki Boszej Pieniężnej z miesiąca na miesiąc coraz mniej radosne... to tylko czekam na 10-ty by parę groszy dorzucić.. w końcu choć tak pomogę Klubowi, jeśli nie jestem w stanie wspomóc go wiedzą techniczną czy organizacyjną.. zresztą lekarz kazał palenie rzucić.. a co zrobię z nadwyżką?? przecie już więcej pić rady nie daje...
ja tak z innej beczki... ktoś konkretny będzie na ośrodku w Czaplinku robił rezerwację? proszę o kontakt na PW, namyślam się o nieco dłuższym pobycie w tamtych okolicach i mam pytanie
ja tak z innej beczki... ktoś konkretny będzie na ośrodku w Czaplinku robił rezerwację? proszę o kontakt na PW, namyślam się o nieco dłuższym pobycie w tamtych okolicach i mam pytanie
Ode mnie też poleciało (co prawda grosze, bo chwilowo cienko ale zawsze to coś). W temacie przygotowań do zlotu pisałem też o pożyczeniu pachołków – niestety nie da rady
Gdyby była zima to nie byłoby problemu a w sezonie są używane non stop przy malowaniu linii. Ale uruchomiłem znajomości i spróbuje jeszcze powalczyć o jakąś ofertę u przedstawiciela w firmie ze znakami drogowymi (o ile mają w ofercie pachołki). Jak coś uda mi sie wywojować to zamelduje władzom 

MIRAS M6 napisał(a):Proszę o wysłanie mi tych danych nawet na PW
Ja również poproszę o takie dane – też mam w BZWBK. Puszczę parę groszy ale dopiero 10-tego gdyż to jest dzień dla mnie radosny – wypłata
Hmmm.... Nie jestem pewny na 100% ale u rodziców mam chyba jakieś części silnika do mazdy 626 1.8 B i jakieś inne elementy do mazdy. Sprawdzę i jak nikt tego mi nie wyrzucił to mogę je Wam przekazać aby można było je sprzedać na aukcji i zasilić konto na ten cel.Większość nich było dobre np. wałki ...Jak coś to do kogo ewentualnie się zwracać ?