Witam,
mam pytanie odnośnie klimy. W mojej maździe jest ona nie sprawna. Podobno do zrobienia jest tylko jeden pogięty przewód i zerwany gwint. Ktoś może wie jak się nazywa ten przewód i gdzie ewentualnie mogę takowy zakupić?
Przewód klimy 323f
Strona 1 z 1
Z przewodem może być ciężko, trzebaby po szrotach pojeździć. O tych przewodach klimatyzacji tutaj jest temat –> viewtopic.php?t=72054 Pamiętam, że kumpel dawno dawno temu też miał problem z klimą w swojej madzi, ale szczerze nie pamiętam co tam pozmieniał po nasze drogi się rozeszły a tak mnie jakoś natchnęło, żeby napisać 
Bo najlepsze plakaty poznań znajdują się w Wielkopolsce
- Od: 18 cze 2013, 18:59
- Auto: Madzia 323F
No chyba rzeczywiście może być ciężko, ale dzięki za zainteresowanie. Postaram się pojeździć i poszukać na szrotach, ale jakoś tego nie widzę. Pozdrawiam.
-
Thug Life
Na szrotach powinieneś znaleźć. Sam już wymieniałem ten właśnie przewód dwa razy i w obu przypadkach kupiłem dziurawy i fachowiec musiał go spawać. Więc powodzenia
Długo da radę na takim pospawanym jeździć?
Vicher napisał(a):Długo da radę na takim pospawanym jeździć?
Spaw nie ma terminu przydatności. Jak dobrze zespawane, to jeździsz i jeździsz. Chyba uszkodzisz w innym miejscu.
- Od: 12 paź 2008, 22:43
- Auto: 323f BA 1.8 TURBO '96
adamax4 napisał(a):Vicher napisał(a):Długo da radę na takim pospawanym jeździć?
Spaw nie ma terminu przydatności. Jak dobrze zespawane, to jeździsz i jeździsz. Chyba uszkodzisz w innym miejscu.
No tak, ale spaw to zawsze spaw – słabsza konstrukcja, choć akurat przy klimie nie ma to takiego znaczenia. Dzięki.
Strona 1 z 1