Witam,
Czytałem trochę o podobnym problemie, ale nie znalazłem takiego samego.
W mojej maździe po miesiącu użytkowania pojawił się problem ze światłami. Jakieś minimalne objawy pojawiły się wcześniej, ale dzisiaj już tragedia(było po deszczu – nie wiem czy to ma wpływ, ale domyślam się tak). Chodzi o to, że nagle podczas jazdy wyłączyło się światło w zegarach i tylne światła – reszta normalnie działała. W momencie zatrzymałem się – stop i wszystko działało normalnie. Po chwili już wszystko zaczęło działać – za chwile znowu przestało i tak w kółko. Proszę o opinie o co może chodzić i ewentualnie ile to wyniesie mniej więcej.... Będę wdzięczny za pomoc...
Mazda 3 2004 inny problem ze światłami mijania i postojowymi
Strona 1 z 1
Witaj, może to banalnie zabrzmi. Miałem problem z podświetleniem tablicy< świeciła a czasem mrugała po wyłączeniu zapłonu> sygnał dźwiękowy był jakbym nie wyłączył świateł mijania. Później zaczęło zanikać podświetlenie w radiu i na kokpicie. Przekopałem całą skrzynke bezpieczników i nic nie znalazłem. Wymieniłem wszystkie żarówki T1 w oświetleniu klimy, nagrzewania, ogrzewania foteli, zapalniczce, w schowku. I cud, wszystko gra 

- Od: 8 paź 2011, 10:38
- Auto: Mazda 3 BK 2004r
tak czytam swoj post i troche zle go po pracy opisalem... chodzi o to, ze raz wlaczajac swiatla dzialaly normalnie, pozniej ponownie wlaczajac swiecil tylko przod (tyl i srodek nie)raz lapalo wszystko ok pozniej nie lapalo:/
-
dymek-13
Strona 1 z 1