Temat powstał w konsultacji z zarządem Klubu MazdaSpeed i ma szczytny cel, tzn. sfinansowanie zakupów sprzętu nagłaśniającego i pachołków na potrzeby klubu (zloty, imprezy integracyjne itp)
W sytuacji, jak nie ma składek klubowych, zakup dość drogiego sprzętu na własne potrzeby klubu jest praktycznie niemożliwy, a wypożyczanie jest kosztowne.
W związku z tym została przedsięwzięta akcja składki na ściśle określony cel.
Wstępnie miał być tylko sprzęt nagłaśniający część lotniskową i integracyjną na zlotach (tamat zakupu był poruszany od dość dawna w wątku Zestaw do nagłośnienia imprez klubowych ), ale w związku z ogromnym zainteresowaniem OS'em na zlotach zaistniała potrzeba dokupienia pachołków dla klubu.
Odnośnie sprzętu nagłaśniającego wstępnie szacowana minimalna kwota jaka będzie nam potrzebna do myślę że 2,5 tyś zł (w przytoczonym wątku wspominałem o 2 tyś zł, ale im więcej tym lepiej)
Natomiast kwota na zakup pachołków szacowana jest w wysokości 1,6 tyś zł (ok 80 szt).
Składka będzie zbierana na określony cel, tzn. oddzielnie na nagłośnienie a oddzielnie na pachołki – jak napisałem jest to składka celowa i sami decydujemy na jaki cel chcemy wesprzeć klub.
I tu jest apel do wszystkich dobrodziejów i nie tylko, kto może niech wesprze klub.
Nie ma kwoty minimalnej, nie ma żadnych wymogów, nie ma wyliczania ile kto dał, ważne jest że dał – aczkolwiek im więcej tym lepiej
Zróbmy ściepe klubową!
Uzgodnione z zarządem, składki proszę wpłacać na poniższe (moje) konto:
xx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx PKO BP
Marcin Czelej
WAŻNE w tytule przelewy proszę wpisać:
mazdaspeed-naglosnienie (nick z forum) dla osób wspierających zakup nagłośnienia
mazdaspeed-pacholki (nick z forum) dla osób wspierających zakup pachołków
Nick'i są potrzebne w celu weryfikacji dotarcia pieniążków.
Po zakończeniu akcji przedstawię wyniki ile i na jaki cel nazbieraliśmy, a co jakiś czas informacja o bieżącym stanie będzie przekazywana do Waszej wiadomości.
Wszelkie pytania mile widziane na PW.
PS. Jeszcze jedna uwaga, gdyby przez zlotem w Czaplinku nie udało nam się zebrać wystarczających środków to z tego co się uzbiera zakupimy część rzeczy a akcja będzie trwała dalej aż dozbieramy odpowiednią ilość.
- Kod: Zaznacz cały
Stan zebranych funduszy na dzień 21.07.2013r
nagłośnienie 2635,00/2500zł [-------------------------------------------------+] 105,4%
pachołki 1695,00/1600zł [-------------------------------------------------+] 105,9%
łącznie 4330,00/4100zł [-------------------------------------------------+] 105,6%
PLaster napisał(a):Wszem i wobec chcę ogłosić, że założona kwota zbiórki została zebrana, a nawet ciut więcej (4100zł+160 zł).
Wszystkim osobom, które dołożyły się w jakiejkolwiek kwocie BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ
Udało się nam to zebrać w czasie dwa i pół tygodnia, co świadczy nawet w tak ciężkich czasach (kryzysu) że jesteśmy w stanie się zmobilizować i wesprzeć klub. Brawo!
Kwota zebrana będzie wydana zgodnie z przeznaczeniem, czyli na zakup pachołków dla miłośników slalomów na zlotach oraz na zakup nagłośnienia tychże imprez. Tak jak pisałem na zakup nagłośnienia ta kwota jest bardzo symboliczna, ale postaramy się coś zakupić
Wątek ten pozostanie jeszcze aktywny do piątku 26 lipca br., tak na wszelki wypadek jakby ktoś jeszcze chciał wesprzeć powyższe cele (np. na nagłośnienie to nigdy za mało)
Jeszcze raz bardzo dziękuję w imieniu wszystkich osób, które korzystają ze sprzętu zakupionego w ramach tej akcji.
Pozdrawiam
PLaster / Marcin