Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
może nie dzisiaj ale wczoraj złożyłem cały CAI 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
zaprowadziłem na przegląd okresowy 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
A namoczyłem i zeskrobałem kupę pterodaktyla, po czym, pojechałem moją Magdą na myjnię
do pełni szczęścia wyrównałem jej ciśnienie w oponach
Jak ja Ją kocham 

- Od: 12 kwi 2012, 17:55
- Auto: Mazda 323F BJ
2.0 DiTD+ 90km
2000 r. RF2A
Wymyłem Madzie na myjni i wymieniłem przednie amorki 
Była: Magdalena 626 GD 2.0i 90KM sedan Jest: Madzia 626 GW 2.0 FS 115KM 99r, Audi A6 3.0 Quattro Avant 02r
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Bez Mazdy nie ma jazdy
Każde Porsche od Mazdy gorsze
Wymieniłem olej w automatycznej skrzyni biegów – zleciłem wymianę.
W drodze powrotnej stwierdziłem że znacznie łagodniej zmienia teraz biegi. Zmiana była łagodna, ale teraz jest jeszcze łagodniejsza.
W drodze powrotnej stwierdziłem że znacznie łagodniej zmienia teraz biegi. Zmiana była łagodna, ale teraz jest jeszcze łagodniejsza.
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie żałuję i ... i to chyba wszystko.

A ja wymieniłem wszystkie żarówki w liczniku, czyszczenie dolotów powietrza pod deską do nawiewów (nawet się nie spodziewacie jaki syf i kurz leci nam z powietrzem w twarz, tragedia) od samej nagrzewnicy, wymiana brzydszych plastików na idealne. Generalne czyszczenie pod deską, pod tunelem, itd. Umalowane od nowa ramiona wycieraczek.
Niebawem wymiana kierownicy na idealną, ja mam trochę przetartą. Musze jeszcze tylko w nowej dorobić mocowanie przycisku tempomatu. I wymiana błotnika prawego, bo jest trochę przytarty, a mam idealny w tym samym kolorze.
Niebawem wymiana kierownicy na idealną, ja mam trochę przetartą. Musze jeszcze tylko w nowej dorobić mocowanie przycisku tempomatu. I wymiana błotnika prawego, bo jest trochę przytarty, a mam idealny w tym samym kolorze.
Buuu... Mazdy już nie ma...
Dzisiaj napełnię klimatyzację (pierwszy raz
). A wczoraj za to wymieniłem skraplacz oraz osuszacz klimatyzacji:D Wymiana trwała lekko ponad godzinkę na parkingu przed blokiem 
- Od: 12 kwi 2012, 17:55
- Auto: Mazda 323F BJ
2.0 DiTD+ 90km
2000 r. RF2A