Piłka nożna – temat zbiorczy
Ja uważam że pokazali co to znaczy pressing bo to pozwoliło rozbić Hiszpanów. Pierwsze 2 min przycisnęli ich i gol dla Brazylii – Hiszpanie nie wiedzieli co co kaman... Brazylia nie pozwoliła sobie aby Mistrzowie Świata i Europy narzucili swój styl gry, wybijali ich z rytmu, podwajali a nawet potrajali krycie. Jak atakowali bramkę Canarinhos to Hiszpanów było 4 a Brazylijczyków 8 w ich polu karnym . Neymar ma umiejętności ale zauważyłem że jest strasznym symulantem, jak jest walka o piłkę to za każdym razem musi się przewrócić i nie ma bata czy był faul czy nie – po prostu wymusza zamiast walczyć do końca.
Konrado2104 napisał(a):Neymar ma umiejętności ale zauważyłem że jest strasznym symulantem, jak jest walka o piłkę to za każdym razem musi się przewrócić i nie ma bata czy był faul czy nie – po prostu wymusza zamiast walczyć do końca.
Zaczyna się po prostu wdrażać w styl gry swojego nowego klubu
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
No w sumie
Ale musi popracować nad tym elementem bo obecnie jak ktoś go lekko dotknie to jakby mu nogi granatem urwało 
cbr napisał(a):Zaczyna się po prostu wdrażać w styl gry swojego nowego klubu
I wiedział zapewne że na trybunach jest trener oraz cały sztab szkoleniowy FC Barcelona
Konrado2104 napisał(a):Ale musi popracować nad tym elementem bo obecnie jak ktoś go lekko dotknie to jakby mu nogi granatem urwało
Spokojnie. Doszkolą go i sędzia będzie gwizdał
-
Szalotka
Hehe dobre to ^^
Jak się poszuka to na youtube są filmiki jak Barcelona na treningu właśnie trenuje elementy symulacji i wymuszenia faulu
Oraz filmiki z meczów jak udają – z resztą każda drużyna symuluje

Jak się poszuka to na youtube są filmiki jak Barcelona na treningu właśnie trenuje elementy symulacji i wymuszenia faulu
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Gdzie mu do Brunejki
Brunejka ma taką nogę jak jego talia
c. Ronaldo jest szczupły i wyrzeźbiony dlatego wydaje się że ma bułę jak Pudzian itp 
Łapę i je....cię spore
Najlepszy boczny obrońca wg mnie
A jego bramka prawie z kąta 0 – to były czasy 
Wg. mnie najlepszym bocznym obrońcą był Maldini, a Carlos w swojej erze najlepiej wykonywał rzuty wolne. Ja bym się bał stanąć w murze przed nim 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
BVB dokonała super zakupów... Lewy będzie grzał ławę jak nowy nabytek złapie wiatr w żagle i zacznie strzelać... ale i tak mistrz jest tylko JEDEN
Mia San Mia

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3
Tylko że oni też go nie chcieli tak po prostu puścić do największego rywala w lidze 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT