BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Sprostowanie – proponuje dzisiaj jednak TESCO. Na Łuczniczce graja dzisiaj nasi siatkarze z Argentyna wiec pewnie bedzie w pip ludzi i nie bedzie gdzie auta postawic.
sq2jul napisał(a):Sprostowanie – proponuje dzisiaj jednak TESCO. Na Łuczniczce graja dzisiaj nasi siatkarze z Argentyna wiec pewnie bedzie w pip ludzi i nie bedzie gdzie auta postawic.
Z racji nie załapania się na bilety siedzę przed TV
Wpadłem na kolejny pomysł na spot relaksacyjno towarzyski. Niestety z racji tego że mieszkam nie sam i w bloku u mnie temat byłby ciężki do rozważenia. Ale spot domowy w Fordonie polegający na obejrzeniu dobrego polskiego filmu w gronie lub seansu filmików na YouTube w połączeniu z jakimś ew alkoholem byłby fajna opcja. Ewentualnie można by wytypować jednego szczęściarza co by wszystkich odwoził.
PS. Można by też zacząć od pojawiania się w miarę punktualnie lub zmianę godziny rozpoczęcia na faktyczna czyt. 22 + haha
From Tapatalk by L9
PS. Można by też zacząć od pojawiania się w miarę punktualnie lub zmianę godziny rozpoczęcia na faktyczna czyt. 22 + haha
From Tapatalk by L9
Heh, temat dobry – jak sie znajdzie ktos kto udostepni kawalek przestrzeni uzytkowej z kanapa i tv to zapewniam pare filmow i jakas flaszke
Moznaby zrobic maraton Bareji 
sq2jul napisał(a):Heh, temat dobry – jak sie znajdzie ktos kto udostepni kawalek przestrzeni uzytkowej z kanapa i tv to zapewniam pare filmow i jakas flaszkeMoznaby zrobic maraton Bareji
Od dzis ruszją wieczory z polską klasyką, pierwszy z cyklu – "Poszukiwany, poszukiana"
z fona
BF3
Jestem w stanie udostępnić kanapę oraz telewizor a także 25mkw powierzchni użytkowej (pokój)
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jak zrobicie o przyzwoitej porze to się zjawie.
Czołem! Spotkanie odbędzię się jak co piątek – pod Tesco (dolny parking) albo przy Łuczniczce o g. 21:00. Jest to zależne od pogody (ciepło/słońce – Łuczniczka, deszcz – Tesco)
Śledź wątek bliżej piątku, zamieścimy szczegółową informację 
Do zobaczenia.
Do zobaczenia.
sq2jul napisał(a):o g. 21:00.
O tej godzinie to ja odpadam
Ja z Pauliną też może wpadniemy jutro bo bede w Bydgoszczy 

Prognoza na wieczór jest OK wiec proponowalbym Luczniczke. Gdyby jednak... to Tesco.
adis555 napisał(a):sq2jul napisał(a): o g. 21:00.
Do zobaczenia.
Bez żartów![]()
From Tapatalk by L9
żeś się dokładny zrobił

- Od: 10 sty 2013, 13:17
- Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3