awaria świateł postojowych,stopu i podświetlania tablicy
Strona 1 z 1
Witam.Mam problem z żony xedosem dwa dni temu padły światła postojowe,stopu i podświetlania tablicy.Dodam że bezpieczniki są dobre.Co to może być?
-
preluda4
Pod maska bezpiecznik też dobry? Czy tylko sprawdzałeś w środku? Bo jakoś dziwnie sie składa, że za to wszystko odpowiada jeden bezpiecznik.
bezpieczniki dobre jedne i drugie ale sprawdziłem żarówki i co dziwne wszystkie spalone postojówki.stopu i tylne.diabli wiedzą co jest acha i jeszcze radio szwankuje raz chodzi raz nie
-
preluda4
Elektrykiem nie jestem ale coś z instalacją i może bezpiecznik nie zadziałał. Pod maską powinien być chyba 15. Ciężko powiedzieć bo nie wiadomo czy coś robiłeś czy były jakieś wcześniejsze objawy itd.
pogrzebałem trochę i zrobiłem kostkę przy akumulatorze dzięki temu nie świecą mi się kontrolki od ładowania wymieniłem wszystkie żarówki (okazało się że popaliły się wszystkie od postojowych ale dalej mam problem (postojówki nie świecą podświetlenie zegarów no i z tyłu nie mam w ogóle świateł)
Dopisano 26 cze 2013, 19:41:
acha i pali się wykrzyknik na tablicy
Dopisano 26 cze 2013, 19:41:
acha i pali się wykrzyknik na tablicy
-
preluda4
Strona 1 z 1