WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
wampir szkoda ze pojechales my poszlismy na gore chwila rozmowy i potem mcdonalds na polczynskiej ale fajnie ze przyjechales dzieki
moze nie bylo to o czym marzyliscie ale uwazam ze fajnie ze sie spotkalismy jesli kogos zawiodlo spotkanie to wybaczcie
dziekuje
Violetka rowniez dziekuje wszystkim za spotkanko
moze nie bylo to o czym marzyliscie ale uwazam ze fajnie ze sie spotkalismy jesli kogos zawiodlo spotkanie to wybaczcie
dziekuje
Violetka rowniez dziekuje wszystkim za spotkanko
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Hej ja tez niedawno dotarlem.
Było bardzo milo.
Hihi fajne radio i furke masz Viola.
NIedlugo bedzie juz cieplej wiec bedzie jeszcze przyjemniej.
Musimy sobie jakos przyszle spotkania urozmaicac.
Pozdro
Było bardzo milo.
Hihi fajne radio i furke masz Viola.
NIedlugo bedzie juz cieplej wiec bedzie jeszcze przyjemniej.
Musimy sobie jakos przyszle spotkania urozmaicac.
Pozdro
Zoom zoom Zoom
Strzala, na poczatku zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Dzieki za spotkanie, frekwencja byla porzadna i mnie sie podobalo – mozna bylo poogladac autka, pogadac i posmiac sie.
Takie wlasnie beda te zloty, sympatyczne, bardziej codzienne
Mysle, zebysmy spikali sie co 2 tygodnie, tymczasem prosze Marcina o wrzucenie fotek i dzieki jeszcze raz dla Overkilla za odwozke Turbo 

Takie wlasnie beda te zloty, sympatyczne, bardziej codzienne
mbmaster napisał(a):martwia mnie twoje wyniki z hamowni
Tacy sa mezczyzni

Globy napisał(a):zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet
Dzieki Globy nie trzeba było

ja też jestem za spotkaniami co dwa tygodnie, zawsze bedzie mozna troche kaski odłozyc
DEVIL napisał(a):wampir szkoda ze pojechales my poszlismy na gore chwila rozmowy i potem mcdonalds na polczynskiej
Pozdrowionka dla wszystkich i do nastepnego spotkanka.
Dawać foty, niech kobita wie że z Wami sie spotykam a nie biegam na "foczki":)
- Od: 22 wrz 2005, 19:42
- Auto: Mazda 323f 2.0 V6 95"
Mam tylko kilka:
Droga kobieto Wampira, jak widzisz na jednym ze zdjec – bylo z nami jego auto. Oczywiscie nie daje to pewnosci, ze byl on wtedy z nami, ale zapraszamy Cie na nasze spotkania, bys przekonala sie, jacy porzadni mezczyzni sa w tym Klubie.
PS. Violus, licze na kolejne przejazdzki z Toba i Miata

wampir napisał(a):Dawać foty, niech kobita wie że z Wami sie spotykam a nie biegam na "foczki"
Droga kobieto Wampira, jak widzisz na jednym ze zdjec – bylo z nami jego auto. Oczywiscie nie daje to pewnosci, ze byl on wtedy z nami, ale zapraszamy Cie na nasze spotkania, bys przekonala sie, jacy porzadni mezczyzni sa w tym Klubie.

PS. Violus, licze na kolejne przejazdzki z Toba i Miata
dziękuję tym którzy na mnie zaczekali – to bardzo miło że wytrzymaliście i mogłem z Wami spędzić kilkanaście cennych minut
Prezesie – ze spotu na spot rozkręcasz się jeszcze bardziej – mało nam nie tanczyles w McDonaldzie
Ci ktorzy nie czekali na mnie to macie --->
(foch)
P.S. Dziś miałem podłaczonego G Techa w samochodzie i w drodze powrotnej wykręciłem 11 sek do paki z dwiema osobami na pokładzie i na śliskiej nawierzchni

Prezesie – ze spotu na spot rozkręcasz się jeszcze bardziej – mało nam nie tanczyles w McDonaldzie
Ci ktorzy nie czekali na mnie to macie --->
P.S. Dziś miałem podłaczonego G Techa w samochodzie i w drodze powrotnej wykręciłem 11 sek do paki z dwiema osobami na pokładzie i na śliskiej nawierzchni

>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
ReServeD626 napisał(a):P.S. Dziś miałem podłaczonego G Techa w samochodzie i w drodze powrotnej wykręciłem 11 sek do paki z dwiema osobami
Klubowiczu, ze spota na spot rozkrecasz sie coraz bardziej
Globy napisał(a):czarna GE z oddali
dobrze że się na mache nie ładowałes
widzieliśmy się 3 godziny temu a ja już tęsknie za Twoją wiecznie uśmiechniętą mordeczką
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Hihi, zbierajcie energie i kmincie czas na kolejny zlocik 

no tak... nic tylko te samochody... a już na foki to nie ma komu pójść...
poważnie sobie pogadamy jak wrócisz do domu Marcinie
Beatka
poważnie sobie pogadamy jak wrócisz do domu Marcinie

Beatka
-
Gość