Mazda3 BK LF '05 Top Sport
Jeśli już decydujesz się na takie oklejanie, to na pewno nie czerwony. Biała folia i do dzieła do tego ogarnąć fele na biało i jakoś będzie to się komponowało, a tak to czerwony do czego się komponuję ? Do odblasków na zderzaku 

marcin255 napisał(a):do końca nie jestem przekonany do tylnych wstawek , maska , lotka i zderzak jak dla mnie super
Sama maska może i faktycznie by fajnie wyglądała, ale właśnie najgorsze są te tylne wstawki, bo niestety ich linia nie współgra z przodem i bokiem w żaden sposób (fakt, że inaczej się tego zrobić chyba nie da)
- Od: 26 mar 2012, 14:19
- Auto: Mazda 3 BK 2.0 LF Top '05 HB
marcin255 napisał(a): do wnętrza
We wnętrzu to zazwyczaj się siedzi za kiermaną to można śmiało pominąć ten wątek . To ma grać z optyką wizualną nadwozia a nie z podświetleniem konsoli
PS. Zrobisz jak uważasz, w końcu to Twoja M3
wilusjdm napisał(a):PS. Zrobisz jak uważasz, w końcu to Twoja M3
Tak zamierzam , na razie muszę sam się z tym oswoić ( albo nie
wilusjdm napisał(a): To ma grać z optyką wizualną nadwozia a nie z podświetleniem konsoli![]()
Nie do końca się zgodzę, poza tym u marcina jest coś więcej niż tylko podświetlenie...
Moje dziewczyny: Kasia Agatka Alinka exMazda3 BK i Mazda6 GL
..... najważniejsze ,ze zrobiłem 1500 km i nie ubyło nic oleju 
https://www.facebook.com/wrapcar.world/photos_stream
https://www.facebook.com/wrapcar.world/photos_stream
Kurcze no jakos mi sie to nie widzi... Ale grunt że tobie sie podoba 

Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
tomek-waw napisał(a):marcin255 i czarna mazdo, nie idźcie tą drogą.

Osobiście bym pociągnął pasek przez cały bok tak aby łączył się z tym na masce. A jest to na pewno możliwe
Grunt, że właściciel zadowolony 
Do sprzedania dwa komplety (przód i tył) nowych głośników ALPINE SXE-5725S nowe
Moja trójka – viewtopic.php?f=332&t=159979
Moja trójka – viewtopic.php?f=332&t=159979
- Od: 28 mar 2013, 20:44
- Auto: Mazda 3 (BK) , 1.6 105KM, 2003r.
Dziś po 2.5 roku współpracy odmówił aku Futura Ca530 wysłany na gwarancję , ale pan mówi ,że to moja wina bo mam za małe napięcie ładowania 13.6 14.1 V
i chyba nici z gwarancji dali mi na zastępstwo cos na razie się bujam .
Dziwne , wyjechałem o 6 trasa 130 km , żadnej kontrolki , postawiłem pod domem , wychodzę po pół godziny i dyskoteka wskazówek , doładowałem odpaliłem i pojechałem do mechanika on mówi ,że najpierw sprawdzimy aku , coś co wygląda jak " pistolet" po odpaleniu napięcie leci na łeb do 7.7 V
co dziwne na Futurze po wł. świateł napicie na wolnych leci do 9V na tym zastępczym trzyma 13. 6 V .
Jaki macie napięcie na wolnych bez wł. żadnych odbiorników prądu ?
Dziwne , wyjechałem o 6 trasa 130 km , żadnej kontrolki , postawiłem pod domem , wychodzę po pół godziny i dyskoteka wskazówek , doładowałem odpaliłem i pojechałem do mechanika on mówi ,że najpierw sprawdzimy aku , coś co wygląda jak " pistolet" po odpaleniu napięcie leci na łeb do 7.7 V
co dziwne na Futurze po wł. świateł napicie na wolnych leci do 9V na tym zastępczym trzyma 13. 6 V .
Jaki macie napięcie na wolnych bez wł. żadnych odbiorników prądu ?