Czas chyba zainwestować w drukarkę 3d i robić biznes
Ciekawe akcesoria do naszych 6 – aukcje, wyprzedaże w ASO

można go zamontować również do diesla, mam taki sam u siebie
Na bank jej nie ma... 

mądry napisał(a):fajne te lampy tylko ciekawe jak z jakością świecenia tych świateł dziennych...
Już widać, że mizernie skoro przy tym samym balansie bieli świecą na fioletowo więc to jakieś badziewie. Budowa klosza i wygląda plastikowych odlewów przypomina chromowane plastikowe zabawki/roboty z tesco więc ja bym sobie tym głowę nie zaśmiecał bo wygląda to na totalny szmelc.
Jak zobaczyłem to zdjęcie to 
A później znalazłem taki na ebay http://www.ebay.com/itm/101-06-07-08-Ma ... 2306c0e686
Ciekawe czy do poliftowej 6 by pasował?

A później znalazłem taki na ebay http://www.ebay.com/itm/101-06-07-08-Ma ... 2306c0e686
Ciekawe czy do poliftowej 6 by pasował?
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
matthies napisał(a):Przemysław napisał(a):to
+1 !
+2...

matthies napisał(a):Nie powiesz mi, że te biedronkowe i inne za to mają
Czasem się zdarza. Ale w większości wszystko się na lewo "wozi"...

Grucha napisał(a):Na tej aukcji jest sam grill
Mi właśnie o sam grill chodziło. Planuję w swojej coś zrobić z grillem i tak sobie szukam. Ale 500 złotych to ciut za dużo. Ciekawe czy zderzak od MPS'a pasowałby do poliftowej 6?
Yo, mr. White!
- Od: 8 kwi 2012, 13:05
- Auto: M6 GG LF-DE '06
Przemysław napisał(a):Ciekawe czy zderzak od MPS'a pasowałby do poliftowej 6?
Ani do poliftowej, ani przed. Trzeba by wymienić też nadkola.
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
zas3k napisał(a):co myślicie o takich DRL
ja myślę że cena nieadekwatna do jakości, nie wiem czy 90 zł bym dał za takie, aczkolwiek muszę przyznać, że pomysł ciekawy

Jeszcze co do grilla, na tej białem M6 faktycznie robi

Ja najprawdopodobniej będę brać grill od wersji amerykańskiej, zapewne z US, więc jakbyś był zainteresowany to możesz się do nas podpiąć za jakiś czas
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
matthies napisał(a):ja myślę że cena nieadekwatna do jakości, nie wiem czy 90 zł bym dał za takie, aczkolwiek muszę przyznać, że pomysł ciekawy![]()
Ale one są za 90$ a nie PLN... Trzy stówy... Wolałbym chyba zrobić tak jak ma dobrzyn 22
Efekt wizualby porównywalny,natomiast co do jakości żarówek te dobrzyna miażdżą te za dolary
By Tapatalk 2