Spotkanie na Śląsku
Ale troche sie pokreciło bo to nie jest taki club jak każdy mysli klub.
To jest taki jakby wielki Pub w którym sa zwykłe stoły i krzesła i takie wygodne loże z kanapami jest niewielka scena gdzie w piatki graja zespoły jazzowe i jest bar gdzie zamawiasz zarcie (kapitalne) i picie. A lokal jest wielkosci hmm 3 klas szkolnych. A przy wejściu nikt nic nie sprawdza wstep wolny.
Jak jeszcze jakies pytania to pytac.
To jest taki jakby wielki Pub w którym sa zwykłe stoły i krzesła i takie wygodne loże z kanapami jest niewielka scena gdzie w piatki graja zespoły jazzowe i jest bar gdzie zamawiasz zarcie (kapitalne) i picie. A lokal jest wielkosci hmm 3 klas szkolnych. A przy wejściu nikt nic nie sprawdza wstep wolny.
Jak jeszcze jakies pytania to pytac.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
To jest klub a nie jakies disco czy cos...serwuja tam jedzenie, a przy okazji piwo i nne trunki! Nie trzeba miec 18lat zeby tam wejsc!
- Od: 10 sty 2006, 17:29
Proszę mnie dopisac do listy
Po 2gie proszę obiecać nie śmiać sie na zlocie z moich super odjazdowych kołpaków ze znakiem opla na jednej osi a na drugiej innymi
, jednak lepiej tak niż bez po mojej mysli
w lato i tak alusy wkładam
Po 3cie będą jakieś pierdółki klubowe dostepne? np. podkładki czy naklejki?najlepiej czerwone
Po 4te czy miejsce spotkania to gdzieś koło Geant? bo to też w dolinie3stawów jesli dobrze pamiętam kiedy studiowałem
Po 5te nie mam znaczka na grilu mazdy więc jak gdzies ktos ma to sie dogadamy
Koniec litanii
P.s. Dziękuje za PW i do zobaczenia
Po 2gie proszę obiecać nie śmiać sie na zlocie z moich super odjazdowych kołpaków ze znakiem opla na jednej osi a na drugiej innymi

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Po 3cie będą jakieś pierdółki klubowe dostepne? np. podkładki czy naklejki?najlepiej czerwone
Po 4te czy miejsce spotkania to gdzieś koło Geant? bo to też w dolinie3stawów jesli dobrze pamiętam kiedy studiowałem
Po 5te nie mam znaczka na grilu mazdy więc jak gdzies ktos ma to sie dogadamy
Koniec litanii

P.s. Dziękuje za PW i do zobaczenia
- Od: 26 sty 2006, 14:22
- Auto: Mazda323F 1.5 16V 88PS 95r+SGI
Ho ho!! Widze ze lista obecnosci sie powieksza! Az milo patrzec! 

Witam moi drodzy ;–)
Bardzo dziękuje za zaproszenie na zlot ale sa dwie sprawy ktore powoduja iż raczej na nim sie nie pojawie z czego bardzo ubolewam bo chciałbym poznac wszystkich członkow klubu. Po pierwsze w niedziele prawdopodobnie bede pracował i dlatego nie bede mogł sie pojawic w jezz club'ie nawet pieszo. Pamietacie ta piekna piatkowa zamiec w katowicach i okolicach 03,03,2006? Wtedy własnie jechałem moim autkiem i zrobiłem 4 sliczne obrociki rozbiłem troche tył i duuuuzo przodu i teraz moje Kochanie jest w szpitalu. Lekarze do konca tygodnia maja skapletowac czesci i moze juz w przyszłym tygodniu bedzie miała operacje wyciagania silnika i prostowania podłuznicy na platformie. I tu moja GORACA prosba... Rozbiłem blende na tylnej klapie od bagaznika (odblask z napisem 323F) Jesli ktos takie cos ma gdzies niepotrzebne na strychu albo zna kogos kto chcce takie cos sprzedac to prosze o kontakt ze mna. Mam jeszcze jedna przykra wiadomosc... Rozbiłem przednia ramke na rejestracje z orginalnym logiem klubu mazdaspeed.pl ;–) Mam nadzieje ze mnie za to nikt nie wywali ;–) Życze wam dobrej zabawy w klubie i nie pijcie piwek
Licze ze moje autko do miesiaca bedzie juz zdrowe wiec juz na nastepnym zlocie na pewno sie pojawie... pozdrawiam wszystkich!
Bardzo dziękuje za zaproszenie na zlot ale sa dwie sprawy ktore powoduja iż raczej na nim sie nie pojawie z czego bardzo ubolewam bo chciałbym poznac wszystkich członkow klubu. Po pierwsze w niedziele prawdopodobnie bede pracował i dlatego nie bede mogł sie pojawic w jezz club'ie nawet pieszo. Pamietacie ta piekna piatkowa zamiec w katowicach i okolicach 03,03,2006? Wtedy własnie jechałem moim autkiem i zrobiłem 4 sliczne obrociki rozbiłem troche tył i duuuuzo przodu i teraz moje Kochanie jest w szpitalu. Lekarze do konca tygodnia maja skapletowac czesci i moze juz w przyszłym tygodniu bedzie miała operacje wyciagania silnika i prostowania podłuznicy na platformie. I tu moja GORACA prosba... Rozbiłem blende na tylnej klapie od bagaznika (odblask z napisem 323F) Jesli ktos takie cos ma gdzies niepotrzebne na strychu albo zna kogos kto chcce takie cos sprzedac to prosze o kontakt ze mna. Mam jeszcze jedna przykra wiadomosc... Rozbiłem przednia ramke na rejestracje z orginalnym logiem klubu mazdaspeed.pl ;–) Mam nadzieje ze mnie za to nikt nie wywali ;–) Życze wam dobrej zabawy w klubie i nie pijcie piwek
- Od: 13 lut 2006, 16:18
- Auto: mazda 323F BA 1,5 16V 95r
Czesc
Ja też potwierdzam obecność. Fury nie umyje bo nie mam gdzie narazie, ale to nie ważne
jak to ktoś napisał "wrazenia z jazdy mazda-BEZCENNE...
"

olokatowice zielona (morski metallic) i jeździsz po mikolowskiej. Bo jakiś czas temu mnie taka prześladowała.
Ps. Musze jeszce namierzyć kobietę (blondynkę), która jeździ grafitowym Xedosem 6 z kwadratowa tablica z przodu – ostatno coraz częsciej widze
Ps. Musze jeszce namierzyć kobietę (blondynkę), która jeździ grafitowym Xedosem 6 z kwadratowa tablica z przodu – ostatno coraz częsciej widze
Pozdrawiam,
Paweł
Paweł
- Od: 16 sty 2005, 17:08
- Auto: Volvo S70 2.5 A/T LPG
nio wiec sie wyjasnilo, niestety nie wyciagne Madzi od blacharza do niedzieli ( nie wiem czy dam rade nawet do konca przyszlego tygodnia:( ) wiec nei bedzie mnie na spotkaniu...
ale na nastepne juz mam nadzieje ze sie dokulam...
p.s. uwazaj zebys nie zamarzl podczas mycia...:p hehe
bawcie sie pozdrawiam
p.s. uwazaj zebys nie zamarzl podczas mycia...:p hehe
bawcie sie pozdrawiam
- Od: 4 mar 2006, 02:15
- Auto: Mazda MX3 1,6 16V '95
Wiecie co ja pewnie sie pojawie
nie jade do budy.W końcu zloty nie są tak częste jak zjazdy
Pozdro i dopiszcie mnie i moją dziołche do listy obecności 
- Od: 15 wrz 2005, 19:05
- Auto: Mazda Protege 1993 16V SOHC1,8
siwy_dymek
ty cos wspominałes o rezerwacji miejsc w hipnozie moze by tam podskoczył ktos zeby zarezerwowac kilka stolików żeby je połączyli ze soba bo troche ludzi sie juz zebrało a jak wejdziemy tam i zaczniemy im robic przemeblowanie to beda zbyka na nas patrzeć, a tak to bezproblemowo, moze panikuje jak tak to zbesztać moją propozycje.
ty cos wspominałes o rezerwacji miejsc w hipnozie moze by tam podskoczył ktos zeby zarezerwowac kilka stolików żeby je połączyli ze soba bo troche ludzi sie juz zebrało a jak wejdziemy tam i zaczniemy im robic przemeblowanie to beda zbyka na nas patrzeć, a tak to bezproblemowo, moze panikuje jak tak to zbesztać moją propozycje.

- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
[quote="qlesh"]Kurde, może ja podjadę...
[/quote
ktoredy pojedziesz
mozna sie gdzies spotkac i jechac kolumna 2 aut 
ktoredy pojedziesz

www.mmt.xu.pl ZAPRASZAM
"MMT" Car Service, Tuning
"MMT" Car Service, Tuning
- Od: 21 lip 2005, 18:47
- Auto: mazda 626 GD coupe 2,2 12V
siwy_dymek
I stala sie rezerwacja! I nastal spokoj! I siodmego dnia ucztowali w hipnozie!

Rezerwacja jest na niedziele na 13.00, mysle ze i tak tam wtedy tloku nie bedzie ale przezorny ubezpieczony! O stolik na 20 i wiecej osob dosc trudno w jakiejkolwiek knajpie, wiec wstepnie sa 2 stoliki z sofami + ewentualnie jakis oscienny stolik, na miejscu sie wyjasni! Cala rezerwacja kosztuje 20zl, niezaleznie od ilosci miejsc! Mysle ze damy rade przeskoczyc ta niedogodnosc finansowa