Mazda3 BK Y6 '04
tak jak napisałem d nie urywa 17, co innego buczosowe felgi, ale na opony potrzebowałbym 2 etat
Póki co zostaje 16 może sprężyny obniżające
ale to odległy temat.
PS
To nie jest czarny kolor, tylko ciemny grafit metalizowany
Póki co zostaje 16 może sprężyny obniżające

PS
To nie jest czarny kolor, tylko ciemny grafit metalizowany
KOZACZEK powiem Ci szczerze!! 

- Od: 27 sty 2013, 18:00
- Auto: Mazda 626 2.0 TurboDI
My Mazda's
viewtopic.php?f=314&t=153609&view=unread#unread
Ładnie wyszło, tylko pilnuj Domo żeby nie odkręcił w nocy.
Kiedy będzie można pomacać na żywo?
Kiedy będzie można pomacać na żywo?
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Norreca napisał(a):całkiem ładnie wyszło, teraz znaczki i napis na czarno!
Albo grafit, żeby było inaczej
Dziś pogoda łaskawsze więc szybkie mycie pod domem + woskowanie+ woskowanie kół i :
Edit 14.06.2013
Mazda odebrana od lekarza:
Wymiana klocków przód (Brembo);
Podkładki pod wtryski;
Rolka+ Napinacz paska osprzetu ( INA)
W końcu Pawełku dotarłem do twojego wątku. Ciekawe zestawienie kolorystyczne się robi, jakieś takie znajome
Teraz grill i znaczek na czarno, owiewki heco i na spotach rezerwujemy miejsca obok siebie
p.s. Wyregulować ci drzwi

p.s. Wyregulować ci drzwi

A dressing na oponach gdzie? Takie brzydkie w porównaniu z resztą... 

-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
KMBak napisał(a):A dressing na oponach gdzie? Takie brzydkie w porównaniu z resztą...

Guma88 napisał(a):W końcu Pawełku dotarłem do twojego wątku. Ciekawe zestawienie kolorystyczne się robi, jakieś takie znajome Teraz grill i znaczek na czarno, owiewki heco i na spotach rezerwujemy miejsca obok siebie
plany/kasa, kasa/plany powoli i nie wiem czy znaczki na grafitowo nie pójdą jakimś plastidipem pomyśl może u Ciebie nad zmianą z czarnego to zrzutę zrobimy
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Za pomoc przy montażu głośniczków wielkie podziękowania dla Garbage1989 przybył polutował, doradził, pomógł – to było z 2 tygodnie temu
. Na pokładzie wylądowały Hertz DT16.
Później była podróż do Chorwacji na tygodniowe wakacje ( ok 2500 km) – zadowolenie po całej trasie bezcenne
niezawodna i mało pali nawet z 5 osobami i klimą
.
A dziś przyszła pora na wymianę szkła halogenu .... od marca leżało przygotowane do podmianki w schowku i dziś nastąpiła wiekopomna chwila.
Efekty poniżej.
Później była podróż do Chorwacji na tygodniowe wakacje ( ok 2500 km) – zadowolenie po całej trasie bezcenne

A dziś przyszła pora na wymianę szkła halogenu .... od marca leżało przygotowane do podmianki w schowku i dziś nastąpiła wiekopomna chwila.
Efekty poniżej.
Dbacie panie widzę dbacie
Dobra robota 

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Dzięki za miłe słowa
Wg komputera 5,5 przy klimie i 5 osobach na pokładzie i pełnym bagażniku, sądzę że realnie to coś koło 5,8/6,0 – po przejechaniu całej trasy ok 2500 jestem mega zadowolony
Dziś tj. 12.10.2013
Wymienione odboje/osłony amortyzatora firmy KYB (177246 km), oraz udało mi się (tylko) zabezpieczyć przednie nadkola specyfikiem Noxudol, a dokładnie auto plastone. Podwozie i tylne nadkola niestety będą musiały poczekać do przyszłego roku – brak garażu i grypa raczej nie ułatwią prac przed pierwszymi opadami. Pocieszeniem co prawda marnym, ale podwozie nie wygląda tragicznie.
A w ramach wizyt na spotach wrzucam jeszcze taką małą pracę ( garaż ch bonarka oraz na pierwszym planie 323 Guma88 ).
19.10.2013
Dziś wymiana tulei wahacza JBU746 -TRW dwie sztuki (177730 km). Zostały jeszcze drążki, którymi zajmę się w tygodniu. Na pocieszenie, że nie jest to drogie i to raczej ostatnia rzecz do zrobienia.
26.10.2013
drążki TRW wymienione (177984 km)
Wg komputera 5,5 przy klimie i 5 osobach na pokładzie i pełnym bagażniku, sądzę że realnie to coś koło 5,8/6,0 – po przejechaniu całej trasy ok 2500 jestem mega zadowolony
Dziś tj. 12.10.2013
Wymienione odboje/osłony amortyzatora firmy KYB (177246 km), oraz udało mi się (tylko) zabezpieczyć przednie nadkola specyfikiem Noxudol, a dokładnie auto plastone. Podwozie i tylne nadkola niestety będą musiały poczekać do przyszłego roku – brak garażu i grypa raczej nie ułatwią prac przed pierwszymi opadami. Pocieszeniem co prawda marnym, ale podwozie nie wygląda tragicznie.
A w ramach wizyt na spotach wrzucam jeszcze taką małą pracę ( garaż ch bonarka oraz na pierwszym planie 323 Guma88 ).
19.10.2013
Dziś wymiana tulei wahacza JBU746 -TRW dwie sztuki (177730 km). Zostały jeszcze drążki, którymi zajmę się w tygodniu. Na pocieszenie, że nie jest to drogie i to raczej ostatnia rzecz do zrobienia.
26.10.2013
drążki TRW wymienione (177984 km)
Widzę, że samochód do zimy przygotowany
Powymieniane co trzeba. A co do garażu i podwozia to zapraszam do siebie bo sam przed zimą będę autko zabezpieczał. Można zrobić kilka aut hurtem 
- Od: 4 sty 2013, 22:08
- Auto: Mazda 626 GW 2.0 TD 110KM
Dziś wymiana oleju: Motul 8100 X-CLEAN + 5W30, filtry powietrza, oleju, paliwa.
Oraz zaległe zdjęcie dokumentujące ustawienie zbieżności. Co ciekawe przy pomiarze wyszło, że na tylnych kołach też nie było idealnie pomimo, że nic się tam nie robiło (nie licząc osłon amortyzatora).
Oraz zaległe zdjęcie dokumentujące ustawienie zbieżności. Co ciekawe przy pomiarze wyszło, że na tylnych kołach też nie było idealnie pomimo, że nic się tam nie robiło (nie licząc osłon amortyzatora).
No widzę ze dbacie panie, dbacie
To auto już nie przypomina tego co ode mnie wyjechało 

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.