Alkoholowy kącik MazdaSpeed
JohnnyB napisał(a):ale to już, czy po jakimś czasie ?
Nie no spoko

-
miro62
matthies napisał(a):zamiast tyle pić, lepiej puścić dobrego dymka
Coś w tym jest, przepaliłem dziś swojego diesla, chociaż z dpf to ciężko coś puścić :–)
..::Born To Rise Hell::..
to są staruszki :–)
Ja marzę o czymś takim i masa krytyczna obok :–)
zapomniałem linku :–)
Ja marzę o czymś takim i masa krytyczna obok :–)
zapomniałem linku :–)
Ostatnio edytowano 7 cze 2013, 19:31 przez JohnnyB, łącznie edytowano 1 raz
..::Born To Rise Hell::..

zmiksowane truskawki + cukier + wódeczka

prawie 4 litry wyszly

trzeba dobrze w zamrazarce zmrozic
Nightfallówna
Magician napisał(a):Od razu nadmienię, że Łomża to chyba najgorszy radler jaki w ogóle spożywałem.
Dla mnie każdy jeden jest najgorszy ;–)
Dzisiaj zrobiłem ciemne pszeniczne – jak nic się nie stanie złego do za 4-6 tygodni będzie co pić :–)
Ja wczoraj wieczorem wypiłem sześć lodowatych (z zamrażarki) Somersbejów
. Otóż dowiedziałem się że to nie jest piwo z sokiem jabłkowym, tylko normalny cydr, tylko nie jest sprzedawany jako cydr z racji przepisów akcyzowych. 6 to trochę za dużo jak na ten specyficzny smak 3-4 są ok.
Cena za szt 3,49 w biedrze.
Cena za szt 3,49 w biedrze.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Imho somersbi jest za słodki jak na cydr – ten jest bardziej wytrawny jednak, bo w trakcie fermentacji drozdze cukier zjadają. Nie jest to też żaden radler. Więc stanowi osobna kategorie 8-)
Ja wczoraj przy okazji meczu zrobiłem sobie 2 piwka z piwnicy. Zostało już tylko 80 butelek :shock:
Ja wczoraj przy okazji meczu zrobiłem sobie 2 piwka z piwnicy. Zostało już tylko 80 butelek :shock:
brencik napisał(a):To może być kłopot aby na weekend starczyło
to się nie ma co śmiać, na święto piwa w maju pękły 2 skrzynki w weekend, a mieliśmy jeszcze 15 butelek cydru, jakieś wino i kilka butelek wódki