Mazda3 Exclusive BK Y6 2005 "LOW_AIR EMCZY" – SPRZEDAM ! WARTO !
szczerze to nie wyobrażam sobie jazdy po mieście z tak nisko zawieszonym autem, omijanie każdej dziury, progi zwalniające krawężniki ciągle trzeba uważać, z drugiej strony są ludzie co lubią się "lansować" i wolna jazda im nie przeszkadza byle inni spoglądali na auto.
Elementy wyposażenia prawych drzwi przednich i tylnych https://picasaweb.google.com/1062179878 ... rnika2012#
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]
Sprzedam gumowe osłony progów viewtopic.php?f=5&t=165154&p=2783056#p2783056
Zoom-Zoom [url=http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=332&t=120521]

- Od: 21 mar 2008, 21:04
- Auto: Hyundai i40 2.0 2014 kombi
VW Polo 6N 1.0 1999
eks: Mazda3 BK Active 1.6 MZR Z6 2005
eks: Fiat Seicento Young 0.9 1999
Fakt, taka jazda męczy. Ja osobiście w daily carze bym tego nie zrobil, w sumie nawet w weekendowcu tego nie zrobiłem bo bardziej liczyło się dla mnie prowadzenie i możliwość depnięcia kiedy zajdzie taka potrzeba 
lukaszm napisał(a):szczerze to nie wyobrażam sobie jazdy po mieście z tak nisko zawieszonym autem, omijanie każdej dziury, progi zwalniające krawężniki ciągle trzeba uważać, z drugiej strony są ludzie co lubią się "lansować" i wolna jazda im nie przeszkadza byle inni spoglądali na auto.
3 lata już jeżdżę obniżonym autem i jakoś mi to nie przeszkadza
Nie mów mi że jeździsz po dziurach, moim zdaniem zawsze powinno się je omijać hehe

Jedynym minusem są te krawężniki ( już teraz nie wszędzie stanę) ale jest to do przeżycia
Nie jeżdżę dużo autem (średnio 7-8tyś km na rok) więc stąd też ten pomysł na glebę.
radzi89 napisał(a):Fakt, taka jazda męczy. Ja osobiście w daily carze bym tego nie zrobil, w sumie nawet w weekendowcu tego nie zrobiłem bo bardziej liczyło się dla mnie prowadzenie i możliwość depnięcia kiedy zajdzie taka potrzeba
Jakby było czym dopiąć to może robiłbym inne, silnikowe mody
Tragedii nie będzie, w Krakowie mamy proste drogi (haha haha hahah

Wow
Super Trójeczka.
Zwłaszcza ringi mi się podobają, szczególnie wewnętrzny, lekko ścięty. Oryginalnie i ze smakiem.
Powiedz mi, czy te światła dobrze świecą? Pytam się bo w swojej Audi A3 też miałem ringi firmy SONAR i wyglądały super ale w nocy musiałem jeździć na długich:) ( nikomu to nie przeszkadzało:):):):) bo dzienne światła były raczej symboliczne, a ustawienie tych świateł to był istny koszmar
I jaki koszt jeśli można wiedzieć?
Zwłaszcza ringi mi się podobają, szczególnie wewnętrzny, lekko ścięty. Oryginalnie i ze smakiem.
Powiedz mi, czy te światła dobrze świecą? Pytam się bo w swojej Audi A3 też miałem ringi firmy SONAR i wyglądały super ale w nocy musiałem jeździć na długich:) ( nikomu to nie przeszkadzało:):):):) bo dzienne światła były raczej symboliczne, a ustawienie tych świateł to był istny koszmar

- Od: 20 kwi 2013, 19:15
- Auto: Mazda 3s 2.3l – lpg (2004) USA – 130 tys.km
Bardzo fajna BK. Jak dla mnie pakiet ATH pasuje tutaj bomba, chociaż tylny zderzak bardziej podoba mi się z MPSa, ale Ty masz przynajmniej coś oryginalnego
Bardzo jestem ciekaw jak będzię się prezentować i jeździć na nowym zawiasie. Czuję, że będzie grubo...
pozdro

Bardzo jestem ciekaw jak będzię się prezentować i jeździć na nowym zawiasie. Czuję, że będzie grubo...
pozdro
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
lukasz.b napisał(a):chudymud Jak tam postępy z Mazdą?
zaraz pokaze spy fote
Markuss777 napisał(a):WowSuper Trójeczka.
Powiedz mi, czy te światła dobrze świecą?
W ostre światło nie widać bardzo ich, raczej słabo. Pochmurne dni spoko
koszt jakieś 150zł plus bity dzień roboty
zemoj napisał(a): Czuję, że będzie grubo...
pozdro
Dzieki
matibili napisał(a):No coś niespotykanego na co dzieńCzekam na montaż sprzętu bo jestem strasznie ciekawy wyniku i opinii z jazdy
![]()
Pozdrawiam i oby tak dalej !
Dzieki man !
Beny napisał(a):Widziałem Cię wczoraj na Bora Bora,na wysokości Macka autko rzuca się w oczy i nie idzie się pomylić![]()
Ale te ringi w dzień to troche słabo świecą.
No możliwe że to byłem ja
co do ringów jak wyżej
A OTO MAŁY PRZEDSMAK:
niżej już nie chce bo nigdzie nie wyjade

wilusjdm napisał(a):Powiedział co wiedział hehe teraz możesz mieć problemy
Niżej będzie jak włożę poduchę na przód
Skoro dalej niż za bora, boicie się jeździć, to trzeba oblukac tam.. Dawaj więcej fot, skoro już jedną umieściłeś. Spoko kolorek
Teraz tylko pod maskę jakiś głośnik co by zagłuszyć klekota i będzie malina 

Dominator napisał(a):Dawaj więcej fot, skoro już jedną umieściłeś.
fotki robione komorką to nie fotki, bedzie gotowy to będzie sesja i wtedy dodam jakies – ale mysle ze wczesniej zobaczysz na zywo
matibili napisał(a):Felga z jajemuważaj teraz na zęby jak wpadniesz w dołek
![]()
Gratulacje i czekamy na więcej !
Dzięki man !
Klema custom garage i wszystko jasne. Projekty od nich bardzo ryją banie
Czekam na foto efektu końcowego, i nie przejmuj się opiniami że opony to naleśniki i po urywasz wszystko od gleby.
Będę tu zaglądac częściej
Czekam na foto efektu końcowego, i nie przejmuj się opiniami że opony to naleśniki i po urywasz wszystko od gleby.

- Od: 21 lis 2010, 11:30
- Auto: Mazda 626 GF 2.0 DiTD 18" – Kliknij
Roni napisał(a):Klema custom garage i wszystko jasne. Projekty od nich bardzo ryją banie![]()
Czekam na foto efektu końcowego, i nie przejmuj się opiniami że opony to naleśniki i po urywasz wszystko od gleby.![]()
Dzięki Byq !
Dziś wlatują do auta opony ( te co na zdjęciu zapożyczone od Kuby Beltrani z Tuningkingz! ) 215/35/18 Nexen. Mam nadzieje że naciąg będzie optymalny.
witam . mam pytane .mam problem z zamówieniem grilla do mazdy3 rocznik 2005....jak się okazało jest to wersja sportowa w hatchbacku niby trudno dostępne...Czy może ktoś pokierować poradzić gdzie znaleźć potrzebną mi część .pięknie proszę o odpowiedź,poniewz dla mojego mechanika nie chce się szukać a mi zależy na tej wersji a nie standardowym grillu.
- Od: 17 cze 2013, 18:04
- Auto: mazda 3 hatchback