iwi napisał(a):najlepsze rozwiązanie i pewnie się zwróci po latach
tak po 15-20 jeśli będziesz używał tego samego auta
www.mazdaspeed.pl
tak samo możesz przeciąć kabel od komputera głównego i wtedy nie tylko Navi się nie przyciemni ale i deska też się nie przyciemni.Barthez napisał(a):(kabel od podświetlenia nawigacji przecinasz i wpinasz wyłącznik ręczny lub czujkę zmierzchową)
lukasrap w wątku Przebudowa oryginalnej nawigacji na użyteczna nawigację. Mazda6 napisał(a): Jeśli Ci się uda zrobic cos fajnego, to zglosze sie do Ciebie o pomoc, albo o zrobienie czegos podobnego. Jaka navi bedziesz wkladal? Masz juz cos upatrzonego?
Barthez napisał(a):Bawiłem się goclever – jest solidniejsze niż lark. Na igo chodzi do dziś bez problemów już 1,5 roku.
Lark sprawia wrażenie chińskiej zabawki dla dzieci do lat 3. Chociaż też problemów nie sprawiało (miałem tylko jakieś 2-3tyg jako sprzęt zastępczy z automapą). W porównaniu do mio – jakościowa przepaść.
Barthez napisał(a):troszkę powyżej 500![]()
Wojtek napisał(a):iwi, daj konkrety... jaki dokladnie monitorek, komp itd?
NIEBO! napisał(a):Barthez napisał(a):troszkę powyżej 500![]()
Za troszkę poniżej 600zł jeszcze bez map to za dużo niestety jak na budżet na navi... no chyba żeby mnie zachwyciła tak że
Byłem wczoraj w dość sporym MediaMarcie i mieli do wyboru z 30 modeli i żadnej 7'', ani nawet żadnego GoCleverMuszę jeszcze jechać w inne miejsce. Polecicie jeszcze jakiś model 7'' AVin do fabrycznego mebelka? Na oku:
- NavRoad LEEO S 7'
- GoClever 705 PLUS (następca 700)
- BLOW 70iBT
Zigi86 napisał(a):1) Czy komputer uruchamia się wraz ze startem silnika ? i ile trwa zanim się załączy ?
Zigi86 napisał(a):2) jak dorobiłeś przyciski które masz zaznaczone na zdjęciu ?
Zigi86 napisał(a):3) Jakie zasilanie potrzebne jest do tego komputera i skąd je podciągnąłeś ?
misiol napisał(a):Patrzyłeś na produkty peiyinga?
Firma konkurencyjna dla Goclever ale zbierająca w tym segmencie lepsze opinie.
Wybór navi lub jak być chciał tabletu z navi mają bardzo ciekawy.
Nie patrzyłem jeszcze na tą markę ... mają jakiś model 7'' pod kamerę cofania z prockiem lepszym niż MediaTek MT3351 CPU 462MHz (to samo co BLOW i GoClever) i tańszy od NavRoad LEEO S 7''
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość
Moderatorzy Tuning i modyfikacje