Podobno kostka do wc pod maską skutecznie odstrasza zwierzynę

www.mazdaspeed.pl
oblivion napisał(a):Podobno kostka do wc pod maską skutecznie odstrasza zwierzynę
Radex napisał(a):jakbyś jechał jednym wielkim kiblem na 4 kołach
Mieczyslaw napisał(a):siemka,
mam pytanie odnosnie Federali, zadowolony jestes z nich? Jestem wlasnie przed zakupem i mowie zapytam kolegi zanim cos wybiore
mariusz323wgr napisał(a):kuszą ceną i to jest zgubne raczej, ja bym ich drugi raz na pewno nowych nie kupił.. rada: dorzuć 200-300 zł i kup coś z klasy średniej,
P.S. Ja w rok zrobiłem na niż 40k km, więc jak nie będziesz robił takich flotowych przebiegów to na 3 sezony Ci wystarczą.. ale i tak pomyśl o czymś innym.
Mieczyslaw napisał(a):mariusz323wgr napisał(a):kuszą ceną i to jest zgubne raczej, ja bym ich drugi raz na pewno nowych nie kupił.. rada: dorzuć 200-300 zł i kup coś z klasy średniej,
P.S. Ja w rok zrobiłem na niż 40k km, więc jak nie będziesz robił takich flotowych przebiegów to na 3 sezony Ci wystarczą.. ale i tak pomyśl o czymś innym.
O taka opinie mi chodzilo wlasnie. Cena jest jak mowisz kuszaca i wyglad bieznika mi sie podoba ale w takim razie szukamy dalej.
Ladne autkoi niedaleko
Riki napisał(a):Antena dojszła
Baardzo dłlugo wytrzymał, ja już kupiłem z wymienionym "tłumokiem" końcowym.mariusz323wgr napisał(a):po prawie 12 latach ma prawo do tego]
mariusz323wgr napisał(a):alle...drogo.
Mariusz
mariusz323wgr napisał(a):Mariusz
Obrazek
mariusz323wgr
Od: 29 mar 2010 19:13
Auto: 626 [GF] FS [85 kW] '00
UNREAD_POSTprzez Gregory » 12 cze 2013 dzisiaj 21:05
mariusz323wgr napisał(a):
umcyk napisał(a):swoje szczescie chcesz sprzedac![]()
a co tym razem bedzie??
pochwal sie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości