Tutaj się witamy
Wiatm, mam na imie Rafal , mieszkam w Warszawie, Mazda 626 V 98r Kombi 2,0 16v LPG.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Rafparty
Witam Wszystkich serdecznie
Zamierzam być posiadaczem Mazdy 6. Decyzja moja jest już na tyle pewna, że raczej zagoszczę tu na dobre...No ale jeszcze sie upewnię po Waszych opiniach....
Jeszcze raz pozdrawiam....i idę już do właściwego działu, by zadać pytanie...
Zamierzam być posiadaczem Mazdy 6. Decyzja moja jest już na tyle pewna, że raczej zagoszczę tu na dobre...No ale jeszcze sie upewnię po Waszych opiniach....
Jeszcze raz pozdrawiam....i idę już do właściwego działu, by zadać pytanie...
Witam
Maciej z Koszalina.
Parę lat temu miałem Mazdę 323F – obecnie corolla E12
Obecnie czaję się na Mazdę 5 lub 6 po 2008 roku. Jak kupię na pewno zaprezentuję model
Pozdrawiam
Maciej z Koszalina.
Parę lat temu miałem Mazdę 323F – obecnie corolla E12
Obecnie czaję się na Mazdę 5 lub 6 po 2008 roku. Jak kupię na pewno zaprezentuję model
Pozdrawiam
-
murfelmx
Witam,
Sławek z Podkarpacia,
Szukam Mazdy Premacy z silnikiem benzynowym 1.8 po lifcie
Pozdrawiam
Sławek z Podkarpacia,
Szukam Mazdy Premacy z silnikiem benzynowym 1.8 po lifcie
Pozdrawiam
-
slax
Witam serdecznie
Łukasz z Bedford (UK), kiedyś okolice Częstochowy
Posiadacz Mazdy 6 2007 2.0 benzyna
Łukasz z Bedford (UK), kiedyś okolice Częstochowy
Posiadacz Mazdy 6 2007 2.0 benzyna
-
lconer
Witam wszystkich.
Na forum mniej więcej od grudnia 2012, od lutego 2013 szczęśliwy posiadacz Madzi 6 z silnikiem 2.0 z 2002r.
Od tamtego czasu nieprzerwanie dzień w dzień śledzę co się tu dzieje i muszę przyznać, że całkiem fajną kopalnie wiedzy tu stworzyliście. Gratulacje dla założycieli i każdego z osobna który przyczynił się do rozwoju tego forum. Jeśli ono upadnie to sprzedaję auto
Na forum mniej więcej od grudnia 2012, od lutego 2013 szczęśliwy posiadacz Madzi 6 z silnikiem 2.0 z 2002r.
Od tamtego czasu nieprzerwanie dzień w dzień śledzę co się tu dzieje i muszę przyznać, że całkiem fajną kopalnie wiedzy tu stworzyliście. Gratulacje dla założycieli i każdego z osobna który przyczynił się do rozwoju tego forum. Jeśli ono upadnie to sprzedaję auto
- Od: 7 cze 2013, 19:43
- Auto: Mazda 6
2.0 141KM
2002r
Witam wszystkich, tutaj Ola z Krakowa. Posiadam od miesiąca Mazdę Premacy 1999. Bardzo dobrze mi się nią jeździ i pomyślałam, że warto się tutaj zapisać. Mam postanowienie solidnie dbać o to autko, aby utrzymać je w równie dobrym stanie, w jakim je kupiłam 
-
olenkakrk
Witam wszystkich, Michał ze Zduńskiej Woli z tej strony internetów. Po dobrych wspomnieniach starej Mazdy GC RF, przyszedł czas na coś nowszego tym razem GF FP. Z racji, że lubię czasem pogrzebać przy autku i raczej sam naprawiam drobne usterki postanowiłem zawitać na to forum.
- Od: 8 cze 2013, 18:25
- Auto: 626 GF FP PB+LPG
Witam wszystkich.
Jestem Łukasz z Gdyni
Mam nadzieję, że już niedługo znajdę moją MX-6 V6.
Na razie poszukiwania trwają dalej.
Pozdrawiam.
Jestem Łukasz z Gdyni
Mam nadzieję, że już niedługo znajdę moją MX-6 V6.
Na razie poszukiwania trwają dalej.
Pozdrawiam.
-
Blue_Qbe
Witam wszystkich piszących, czytających i oglądających forum http://www.mazdaspeed.pl
Najczęściej można mnie będzie spotkać między Radomiem a Olsztynem, oczywiście jeśli ja i Madzia będziemy na chodzie:) Pozdrawiam – Wojtas
Najczęściej można mnie będzie spotkać między Radomiem a Olsztynem, oczywiście jeśli ja i Madzia będziemy na chodzie:) Pozdrawiam – Wojtas
Stało się... Zaczynam przygodę z Mazdą... – A.D. 2013
- Od: 9 cze 2013, 19:56
- Auto: MAZDA PREMACY '00, MOTOR – FP 1.8 DOHC 16V
Witam
Mam na imię Krzysiek, od dwóch tygodni jestem posiadaczem M3 z 2007r. z silnikiem 2.0 w benzynie. Mieszkam w okolicach Stargardu Szczecińskiego.
Pozdrawiam!
Mam na imię Krzysiek, od dwóch tygodni jestem posiadaczem M3 z 2007r. z silnikiem 2.0 w benzynie. Mieszkam w okolicach Stargardu Szczecińskiego.
Pozdrawiam!
-
kris1015
Witam,
od 4 lat jestem zadowolonym właścicielem Mazdy 626 GF, 2.0 136km z 1998roku i od czasu przymiarki do jej zakupu dosyć często zaglądałem na to forum szukając pożytecznych i ciekawych informacji na różne tematy związane z Mazdą i nie tylko. W końcu nadszedł czas aby się tu zalogować, a więc witam wszystkich.
od 4 lat jestem zadowolonym właścicielem Mazdy 626 GF, 2.0 136km z 1998roku i od czasu przymiarki do jej zakupu dosyć często zaglądałem na to forum szukając pożytecznych i ciekawych informacji na różne tematy związane z Mazdą i nie tylko. W końcu nadszedł czas aby się tu zalogować, a więc witam wszystkich.
- Od: 9 cze 2013, 20:45
- Auto: Mazda 626 GF
2.0 FS 136km
1998r.
Witam
Michal WWA szczesliwy posiadacz nowej 3 od tygodnia pozdrawiam
Wysyłane z mojego GT-I9500 za pomocą Tapatalk 2
Michal WWA szczesliwy posiadacz nowej 3 od tygodnia pozdrawiam
Wysyłane z mojego GT-I9500 za pomocą Tapatalk 2
- Od: 6 maja 2013, 09:41
Witam
Od niedawna jestem posiadaczem Mazdy 3 2003r. grudzień. Pierwsze prace nad przywróceniem pięknego niebieskiego lakieru już za mną. Mam nadzieję że na dłużej osiądę w waszym gronie 
Do sprzedania dwa komplety (przód i tył) nowych głośników ALPINE SXE-5725S nowe
Moja trójka – viewtopic.php?f=332&t=159979
Moja trójka – viewtopic.php?f=332&t=159979
- Od: 28 mar 2013, 20:44
- Auto: Mazda 3 (BK) , 1.6 105KM, 2003r.