ravenrs napisał(a):powinien to zrobić na lini załamania nadkola tak będzie najmniej widoczne
+1
ale ja też mogę się nie znać
www.mazdaspeed.pl
johnny_ napisał(a):Dzisiaj z rańca odwiedziłem lakiernika w sprawie rudej na nadkolach. Za oba nadkola tylne zawołał 300PLN. Myślę że cena spoko..
McMan napisał(a):johnny_ napisał(a):Dzisiaj z rańca odwiedziłem lakiernika w sprawie rudej na nadkolach. Za oba nadkola tylne zawołał 300PLN. Myślę że cena spoko..
Hej,
dopytałeś dokładnie, co wchodzi z zakres reanimacji, bo coś to bardzo tanio mi się wydaje(tym bardziej, że lakier metallic zdaje się..)
Myślę, że powierzchowne czyszczenie + pryśnięcie farbą na długo nie pomoże.
pzdr
matthies napisał(a):można celować w około 60km przy katalogowym spalaniu, bo chyba dość częsta wartość, ale nie dam sobie za to nic uciąćSpróbuj poszukać w dziale modelowym, może tam ktoś to opisał.
PS. a w instrukcji nie ma takich danych?
matthies napisał(a):ten dizel nie powinien aż tyle palić we mnie... polecam zapytać lub poszukać w dziale modelowym, tam więcej chłopaków jest w temacie
johnny_ napisał(a):matthies napisał(a):ten dizel nie powinien aż tyle palić we mnie... polecam zapytać lub poszukać w dziale modelowym, tam więcej chłopaków jest w temacie
Zdarzało mi się go dość wysoko kręcić....3,5tys. do 4....i wydaje mi się że przy takiej jeździe miał prawo![]()
Dokładnie spalanie wyszlo12,77
Jey napisał(a):Fakt, jak na diesla to spalanie wyszło znacznie ponad normę![]()
Mnie jednak nie podoba się sposób wyliczeń, tj. zakładanie ile ma rezerwa, a później wyliczenia z dokładnością do 2 miejsca po przecinku ze sobą się kłócą. Według mnie jeśli nie masz dokładnych danych, to i wyliczenia wychodzą mało wiarygodne.
Może po prostu zatankuj do pełna, przejedź dokładnie 100km (najlepiej styl jazdy mieszany) i znowu zatankuj na full (najlepiej na tej samej stacji tym samym dystrybutorem) – a ilość paliwa jaka wyjdzie myślę, że będzie bardziej wiarygodna niż aktualne wyliczenia.
Jak wtedy wyjdzie znaczna różnica ponad to co podają normy, to będziesz się zastanawiał
tommy79 napisał(a):Koszt czujnika może być różny – od 60 zł za najtańszy na allegro (nie wiem, jak z jakością), poprzez 160 zł w hurtowniach typu Inter Cars po około 300 zł po oryginał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości