Mazda MX-5 NA B6 '97 1.6 Kat 90KM Maleństwo
1, 2
akcenty będą ale we wnętrzu
chcę wymienić poszycie foteli i dodać do nich jasne akcenty...
z kolejnych zmian muszę dodać że zakupiłam nowy miękki dach gdyż szyba z pcv nie przetrzymała zimy pod chmurką
i dach był popękany na zgięciach przez co woda wlatywała mi do środka, plus rynna jest już w opłakanym stanie ale ją też udało się upolować
teraz czekam tylko aż do mnie dotrze przesyłka ^^
ebay co.uk <– najlepsze źródło jeśli chodzi o części do mx-5
no i oczywiście nie wiele bym wskórała gdyby nie pomoc forumowicza
więc jeśli dach dotrze do mnie w przyszłym tygodniu zrobię fotorelacje z wymiany poszycia dachu i zamieszczę ją na forum, komuś być może się kiedyś przyda
a jeśli później... cóż... relacja będzie dużo później bo za dużo czasu spędzam w Belgii
oj...byłabym zapomniała... Madzia już jest w posiadaniu wiatrołapu
i bonusowo dostanie niedługo kamerkę drogową, co bardzo się przyda bo często 'kierowcy' wymuszają na mnie pierwszeństwo... chyba powinni wybrać się do okulisty 
z kolejnych zmian muszę dodać że zakupiłam nowy miękki dach gdyż szyba z pcv nie przetrzymała zimy pod chmurką
ebay co.uk <– najlepsze źródło jeśli chodzi o części do mx-5

więc jeśli dach dotrze do mnie w przyszłym tygodniu zrobię fotorelacje z wymiany poszycia dachu i zamieszczę ją na forum, komuś być może się kiedyś przyda
oj...byłabym zapomniała... Madzia już jest w posiadaniu wiatrołapu

moje Maleństwo viewtopic.php?f=316&t=133045
Miałam sposobność to odwiedziłam
dziś doszedło do mnie poszycie miękkiego dachu i rynna ale widziałam je tylko przez chwilę bo musiałam jechać na lotnisko... także przy następnej wizycie w Polsce wezmę się za montaż 
moje Maleństwo viewtopic.php?f=316&t=133045
1, 2