mikrowłączniki mazda 626 2000 rok lub cały pilot
Strona 1 z 1
Witam poszukuję do swojej mazdy mikrowłączników do pilota od otwierania centralnego zamka .Działa mi zamykanie ,natomiast z otwieraniem ciężko.Może ktoś pomoże ,gdzie można takie coś nabyć ,a może ktoś ma na sprzedaż .Szukałem na allegro ,ale takich akurat nie znalazłem,jest natomiast wiele innych .Do mojej mazdy potrzebuję kwadratowe z 4 stykami po dwa z każdej ze stron . Za pomoc będę wdzięczny ,pozdrawiam . emil1508
- Od: 10 sie 2011, 14:03
- Auto: Mazda 5 2,0 BENZYNA 145KM 2005 rok
co to ma wspólnego z silnikiem diesla?
Zanim wymienisz mikrowłączniki, upewnij się, że są na pewno zepsute. Też przyjąłem, że u mnie nie działają mikrowłączniki od otwierania w dwóch pilotach, kupiłem nowe, założyłem i piloty dalej nie działają
Pomierzyłem napięcie w pilocie, wskazuje ono, że pilot wydaje polecenie otwarcia. Przyczyna nieotwierania rygli tkwi gdzie indziej ale nie mogę dojść, gdzie. Jak ktoś ma pomysł, proszę o podpowiedź.
PS. Moje mikrowłączniki są za grube i nie pasują do pilota. Ale działają.
Pomierzyłem napięcie w pilocie, wskazuje ono, że pilot wydaje polecenie otwarcia. Przyczyna nieotwierania rygli tkwi gdzie indziej ale nie mogę dojść, gdzie. Jak ktoś ma pomysł, proszę o podpowiedź.
PS. Moje mikrowłączniki są za grube i nie pasują do pilota. Ale działają.
Proszę o poprawne nazwanie tematu, zgodnie z regulaminem.
U mnie na pewno to jest to ,ponieważ zamykanie działa ,natomiast problem z otwieraniem ,jak mocniej docisnę to otworzę ,ale są duże problemy .Dodam ,że w jednym mikrowłączniku czuć kliknięcie jak się nadusi ,a w drugim nie czuć nic Jestem pewien ,że na 99 ,9 % to jest to pozdrawiam i proszę o pomoc ,gdzie to zakupić.
- Od: 10 sie 2011, 14:03
- Auto: Mazda 5 2,0 BENZYNA 145KM 2005 rok
Strona 1 z 1