World of Tanks
Pewnie tym frajerom co ich wczoraj wyzywaliśmy " Tata Ci wchodzi do wanny "Fasola napisał(a):komuś się nie podobał nasz plutonik![]()

niom vk-9 tierukinki napisał(a):podobno maniek kupiłeś jakiś fajny czołg
-
Pawciu
mama Cie nie kocha a tata tylko w nocy
pojadę z nim do Kazimierza

Pawciu napisał(a):niom vk-9 tieru
pojadę z nim do Kazimierza

-
Fasola
Do Dundra

Bitewka dosłownie jeszcze ciepła
Zabronili pisać ,zabronili wołać pomocy trzeba było se radzić

Bitewka dosłownie jeszcze ciepła
Zabronili pisać ,zabronili wołać pomocy trzeba było se radzić
-
Pawciu
Radex możesz mi na PW wysłać najlepsze wyposażenie do T34 i po kolei perki jak robić dla załogi??
Będę wdzięczny
Będę wdzięczny
-
Fasola
Fasola napisał(a):Radex możesz mi na PW wysłać najlepsze wyposażenie do T34 i po kolei perki jak robić dla załogi??
Będę wdzięczny
Tu Ci od razu wkleję.
Ja nie mam wentylacji tylko przyśpieszone namierzanie bo tak dla mnie jest lepiej. z racji długiego skupiania.
A zamiast gaśnicy wożę paliwo bo jestem wtedy trochę zwrotniejszy i szybciej obracam wieżą i jestem w stanie nadążyć i szybko np skupić się na jakimś piździku.
Oczywiście wzrasta ryzyko podpalenia dlatego mam perki gaszenie pożaru i czystość i porządek.
Kiedyś próbowałem zamiast szybszego namierzania dać np wentylkę czy też lornetę ale dosyłacz, stabilizator i namierzanie to dla mnie najlepszy wybór. Odkąd założyłem taką konfigurację poprawiły mi się zarobki na tym czołgu.
ale oczywiście wszystko zależy od Twojego stylu gry...
załoga nie jest typowo pod T34 bo tamtą wsadziłem do E5 gdyż była lepsza. ale tu mniej więcej jest pod T34 też zrobiona
na pewno towarzysze broni na wszystkich. najlepiej potem żarówa i rzeczy typu strzał z biodra, hamowanie sprzęgłem, desperat, czystość, gaszenie i takie tam....

dzięki 
jak czołg zostanie zniszczony podczas bitwy o prowincję to jest blokowany na odpowiednią ilość godzin.
można jednak nim grać np w "drzewku" aż do samego finału, ale już w bitwie za prowincję nie można go wziąć. dopiero jak upłynie ten czas
jak czołg zostanie zniszczony podczas bitwy o prowincję to jest blokowany na odpowiednią ilość godzin.
można jednak nim grać np w "drzewku" aż do samego finału, ale już w bitwie za prowincję nie można go wziąć. dopiero jak upłynie ten czas