siwy_dymek napisał(a):Dla przykaldu civic VTi z tego co wiem ma rozporke seryjnie, a to tylko 1.6!
tylko ale ze zmiennymi fazami rozrządu osiąga moc160 KM przy ok.8000obr/min, 0-100 w 8s.
kubełkowe fotele z przodu i z tyłu produkowane do 95r
www.mazdaspeed.pl
siwy_dymek napisał(a):Dla przykaldu civic VTi z tego co wiem ma rozporke seryjnie, a to tylko 1.6!
emmarek napisał(a):siwy_dymek napisał:
Dla przykaldu civic VTi z tego co wiem ma rozporke seryjnie, a to tylko 1.6!
tylko ale ze zmiennymi fazami rozrządu osiąga moc160 KM przy ok.8000obr/min, 0-100 w 8s.
kubełkowe fotele z przodu i z tyłu produkowane do 95r
siwy_dymek napisał(a):B16A2 0-100 7.2sek , 8 sek mialo VTi B16A1 i moc 152KM, produkowane do '91 w budzie kanciastej
nie ma rzadnych kubelkow z przodu, a tym bardzije z tylu. Siedzenia z przodu sa wrecz fatalne, bo oparcie strasznie wybrzuszone do przodu! W pelni normalny hatchback...i produkowany troszke dluzej niz do 95 roku, na pewno w 97 roku jescze byly! Lepsze siedzenia juz byly w tej do '91roku, ale to tez nie byly typowe kubelki, raczej takie cos jak ja mam w mojej efce!
emmarek napisał(a):jakie ma fotele to poglądaj sobie ogłoszenia
radzieta napisał(a): Samochody ze sportowym zawieszeniem nie radzą sobie ze stanem polskich "dróg" i strzela szyba
radzieta napisał(a):Samochody ze sportowym zawieszeniem nie radzą sobie ze stanem polskich "dróg" i strzela szyba. Spotkał się ktoś z was z takimi przypadkami bo ja widziałem ich już conajmniej kilka. Pozdr.
xXx napisał(a):Buehehehehehe, coś się w takim razie ta rozpórka wygięła po środku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości