Tutaj się witamy
Witam
Grzesiek z Buska Zdroju od miesiąca posiadam Mazdę Premacy 1.8 74 kw 1999r.
Pozdrawiam
Grzesiek z Buska Zdroju od miesiąca posiadam Mazdę Premacy 1.8 74 kw 1999r.
Pozdrawiam
-
grzechtbu
hej! Kamil – Zielona Góra
kieeedys bylem zarejestrowany jako Anakin88 ale to dawno temu i nawet zapomnianego hasla nie moglem odzyskac
autka : mazda mx-3 1.6 czerwona (sprzedam
) oraz swiezo kupiona M6 2003r 2.0Citd kombi 
kieeedys bylem zarejestrowany jako Anakin88 ale to dawno temu i nawet zapomnianego hasla nie moglem odzyskac
autka : mazda mx-3 1.6 czerwona (sprzedam
- Od: 17 maja 2013, 22:16
- Auto: były:
M6 '03 2.0 CiTD
Zielone kombi :)
MX-3 1.6 SOHC 94r
poszukiwana nowa m6
Witam wszystkich. Nazywam sie Patryk jestem ze śląska za pare dni zakupie Mazde 6 2002r 1.8 benzin
i mam dla was od razu pytanie jak zwiększyć moc w silniku 1.8 i czy to bardzo kosztowne pozdrawiam
i mam dla was od razu pytanie jak zwiększyć moc w silniku 1.8 i czy to bardzo kosztowne pozdrawiam
- Od: 30 maja 2013, 17:45
- Auto: M6 GG-L8 1.8 '02
Witam.
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem (przynajmniej mam taką nadzieję) srebrnej Mazdy 6 2,0i kombi z 2005r.
Zapewne nie raz będę od Was potrzebował pomocy i liczę na nią
Pozdrawiam Stasiu
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem (przynajmniej mam taką nadzieję) srebrnej Mazdy 6 2,0i kombi z 2005r.
Zapewne nie raz będę od Was potrzebował pomocy i liczę na nią
Pozdrawiam Stasiu
- Od: 1 cze 2013, 09:37
- Auto: Mazda 6 Kombi, 2.0i, 141KM, 2004r
Miło mi Wszystkich Was przywitać. Dwa tygodnie temu stałem się posiadaczem Mazdy 3 w wersji hatchback z silnikiem benzynowym 105 konnym. Mazda sprowadzona była z Niemiec po wypadku. wyremontowana całkiem przyzwoicie w Polsce pod Radomskiem. Mam jedyny problem z wyprzedzeniem zapłonu. Po podłączeniu do komputera w ASO Dyga w Katowicach wykryto usterkę jak wynika z wydruku. Wyprzedzenie zapłonu ma wartości ujemne. Zgodnie z opisem winno być w granicach od 2 stopni do 22, a jest WYSOKO (–) minus 14 stopni, NISKO (–) minus 15 stopni, a ŚREDNIO (–) minus 14,8 stopnia. Przy starcie silnik wchodzi na kilka sekund na wysokie obroty (około 3 tyś), by po kilku sekundach zejść na około 1 tyś. W czasie jazdy zaś na luzie od czasu do czasu wskazówka obrotomierza faluje pomiędzy 2500 a 1000 obrotów.
Czy ktoś Z Was spotkał się z czymś takim? PROSZĘ O POMOC. Mirek
Czy ktoś Z Was spotkał się z czymś takim? PROSZĘ O POMOC. Mirek
-
skipi
Cześć mam na imię Lukasz do tej pory jeździłem Hondami i pasjonowalem sie ta marka, w dorobku miałem Concerto i dwa Civici coupe 5 gen. Jako ze mam dość już zardzewialych Hond a Vtec mnie nie rozbraja to zaczalem rozglądać sie za Mazda MX-6 V6!!!
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Honda Civic EJ2 => EJ1 => Szukam MX-6 V6
- Od: 2 cze 2013, 17:38
- Auto: Honda Civic EJ1
Szukam MAzdy MX-6
2.5 V6 LPG
Witajcie.
Mam na imię Bartek, od niespełna 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 – wersja NB 98r. silniczek 1.6
Mieszkam w okolicach Inowrocławia więc wkrótce znajdziecie mnie na spocie w Toruniu/Bydgoszczy.
Pozdrawiam!
Mam na imię Bartek, od niespełna 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem mx-5 – wersja NB 98r. silniczek 1.6

Pozdrawiam!