Witam,
po raz drugi próbuję pokazać swoje autko,administratorów proszę o wyrozumiałość i czas na poprawki jeśli coś znów zrobię nie tak
Tak więc od początku

-Model: MAZDA 3 BK LF
-Wersja nadwozia: Sedan
-Moc: 150KM
-Kolor: Czarny mat
-Rok produkcji: 2009
-Aktualny przebieg:
-4 biegowa automatyczna skrzynia biegów,
-kierownica multifunkcyjna,
-klimatyzacja,
-poduszki powietrzne z kurtynami,
-pełna elektryka,
-halogeny,
-progi,
-felgi aluminiowe 17" -Momo revenge black matt -205/50 opony Nokian ZG2 – lato,
-felgi aluminiowe 17" – OE- 205/50 opony CONTINENTAL – zima ,
-przyciemnione tylne szyby,
-czujnik parkowania tył,
-nowe oryginalne mazdowskie wycieraczki-może to nic niezwykłego ale ja uwielbiam to małe białe logo na wprost mnie

Początkowo marzyłem o rx-8, dość długo szukałem, parę obejrzałem, ale pewnego dnia całkiem przypadkiem zainteresowałem się 3ką, a mianowicie wdałem się w dyskusję z kolegą, ja twierdziłem,że 3ki są tylko krótkie (hatchbacki) a on,że sedany

Tak więc moim pierwszym w życiu autkiem została mazda 3

Dalej było różnie, miałem mnóstwo planów co do 3ki jednakże szybko się rozeszły, nawet nie wiem czemu, w związku z czym zostałem posiadaczem bocznych dolnych progów, które leżały w garażu kilka miesięcy bez perspektyw na założenie
Później próbowałem nawet sprzedać autko i kupić nową 6stkę – z marnym skutkiem, jak tak teraz patrzę na zdjęcia jakie wstawiłem na ogłoszenia to w sumie się nie dziwię
Skończyło się to tak,że napisał do mnie pewien Pan i poprosił bym zawiózł go do ślubu, więc chyba jednak nie była taka brzydka ta moja madzia
Jednak w końcu coś we mnie ruszyło i zacząłem wprowadzać swoje plany i marzenia w życie

Na początek najistotniejsza zmiana, mazda w czarnym macie:
No i z białym napisem na masce

Następnie
– założyłem progi,
– przyciemniłem szyby tylne,
– zmieniłem felgi na MOMO REVENGE black matt 17' ,
– nowe opony letnie NOKIAN ZG2 205/50/R17,
– w zeszłym roku w ramach akcji serwisowych wymieniłem silniczek wycieraczek oraz pompę wspomagania
niestety na zdjęcia trzeba jeszcze trochę poczekać.
Jedyne co mam na tą chwilę to to zdjęcie w deszczowy dzień

A to już w ogóle temat rzeka...Generalnie to żałuję, że nie posiadam pewnych umiejętności, które ma sporo ludzi z tego forum chociażby, np znają się na elektryce bo na pewno trwałoby to wszystko krócej
-spoiler z wersji amerykańskiej-skrzydło,
-emblemat "2.0S" z wersji Japońskiej bodajże
-malowanie zacisków hamulcowych + napis MAZDA
-Ringi CCFL (angel eyes),
-zmiana [jakich?] lamp.
15.02.2014.