14/15.05.2004 Nocne ściganko
a może tak jak niektórzy widzieli na Mickiewicza na żolibożu światła i prosta 400m zero policji ! ja byłem i sie ścigałem i potfiredzam
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Carrrlos napisał(a):Zombi napisał(a):Mniej więcej Wilanów ale deko bliżej
Przestań z tą tejemnicą, tak to można było o FR mówić 2 lata temu, a tak poza tym jest tam shit'owo wąsko i kto nie zapozna się z drogą "za dnia" może z lekka wylecieć na tym lekkim prawym zakręcie.
no mi się nie śpieszy wylatywać na lekkim prawym zakręcie
może jednak ta toruńska
- Od: 12 sty 2004, 13:35
- Auto: MX-6
ja tez bym wolał jakis kawałek gdzieś na toruńskiej
Biuro Podróży Okapi Travel zaprasza na wycieczki jednodniowe dla dzieci www.okapitravel.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
gadzety i upominki www.gadzetolandia.pl
- Od: 14 mar 2004, 04:05
- Auto: astraII-najlepsza bo służbowa
Skoro Zombi jest prezesem to na pewno regulamin klubu zna na pamięć i zarówno mową jak i uczynkiem stara się aby
pkt 5. dbać o dobre imię klubu oraz marki Mazda
a skoro mowa tu o wyścigach to jasnym jest, że do starań dbania o dobre imię należy robienie wszystkiego, aby w wyścigu jak najlepsze wyniki osiągały samochody marki Mazda, Mazda i tylko Mazda...
mam rację?
pkt 5. dbać o dobre imię klubu oraz marki Mazda
a skoro mowa tu o wyścigach to jasnym jest, że do starań dbania o dobre imię należy robienie wszystkiego, aby w wyścigu jak najlepsze wyniki osiągały samochody marki Mazda, Mazda i tylko Mazda...
mam rację?
MX-6 – Streets will never be the same...
はやい マツダ〪
はやい マツダ〪
- Od: 12 sty 2004, 13:35
- Auto: MX-6
Nie macie racji jeśli chodzi o ten "zakręt", zakręty to są na Prymasa a nie na FR.
Wiecie piszecie że wąsko że zakręt a jakoś ścigało się tam pół wawy i nikomu to nie przeszkadzało. Chcecie róbcie na Toruńskiej – powodzenia. Drugim miejscem jest spalarnia ale tam też jest wąsko i jest zakręt więc nawet wam nie proponuję. Proszę się skonkretyzować do czwartku (nie będzie mnie na necie 2 dni). Chcecie robić na Prymasa organizujcie.
Wiecie piszecie że wąsko że zakręt a jakoś ścigało się tam pół wawy i nikomu to nie przeszkadzało. Chcecie róbcie na Toruńskiej – powodzenia. Drugim miejscem jest spalarnia ale tam też jest wąsko i jest zakręt więc nawet wam nie proponuję. Proszę się skonkretyzować do czwartku (nie będzie mnie na necie 2 dni). Chcecie robić na Prymasa organizujcie.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
http://www.mazdaspeed.neostrada.pl/index.html
Oblukajcie sobie ten straszny "zakręt" którego Carlos się boi. Pewnie dlatego kamerę trzymał w czasie wyścigów
)

Oblukajcie sobie ten straszny "zakręt" którego Carlos się boi. Pewnie dlatego kamerę trzymał w czasie wyścigów

Zombi napisał(a):Nie macie racji jeśli chodzi o ten "zakręt", zakręty to są na Prymasa a nie na FR.
ocho cały Prezes

Na Prymasa nikt się nie ściga po tych 3 zakrętach bo to nie OS tylko wyścig na prostej więc nie przękręcaj faktów. o 24 na Prymasa wielokrotnie już jeździęłem i nie ma porblemu, czasami przejedzie jakieś taxi.
- Od: 21 paź 2003, 21:49
Zombi napisał(a):http://www.mazdaspeed.neostrada.pl/index.html
Oblukajcie sobie ten straszny "zakręt" którego Carlos się boi. Pewnie dlatego kamerę trzymał w czasie wyścigów)
![]()
ja tam nie panikuję, ale pomyśl Zombi, że zapraszasz ludzi na ściganko, na wąską drogę, obłożoną krawężnikiem po całej długości, jesli ktoś nie zna tej drogi to zabawa po ciemku (nie ma tam nawet 1 latarni) przy sporej adrenalinie może się dla kogoś skończyc nieprzyjemnie.
Jak tam nie ma oswietlenia to ja nie jade... Moja Madzia musi lśnic w świetle (przynajmniej latarni ulicznych).
A tak na serio to my sami się nie będzemy widzieli... – skoro tam jest tak pusto to może w dzień lepiej...
Tak, tak, wiem w nocy fajne spotkanie, ale realia beda takie, że przyjadą 3 autka i o 24:30 będzie po imprezie (bo znając szczęście to będzie jeszcze padał deszcz)...
A tak na serio to my sami się nie będzemy widzieli... – skoro tam jest tak pusto to może w dzień lepiej...
Tak, tak, wiem w nocy fajne spotkanie, ale realia beda takie, że przyjadą 3 autka i o 24:30 będzie po imprezie (bo znając szczęście to będzie jeszcze padał deszcz)...
-
Feeko
Wiesz ja po Prymasa też wielokrotnie jeździłem w nocy i nie widzę tam zablokowania 3 pasów żeby sobie wyścigi zrobić. Pozatym styknie chwila i miśki się mogą pojawić. Nie zamierzam tego organizować. A na FR nie ma żadnego ruchu, miśki pojawiają się jak ktoś ponich zadzwoni. Na tyle razy co ja byłem na FR tylko raz byli i do tego po 5 minutach sobie pojechali.
Myślę Carlos że jak już wspomniałem masa ludzi tam jeździła i im pasowało a wy macie dziwne problemy. No ale nic na siłę, skoro chętni się wycofają to nie ma tematu.
Myślę Carlos że jak już wspomniałem masa ludzi tam jeździła i im pasowało a wy macie dziwne problemy. No ale nic na siłę, skoro chętni się wycofają to nie ma tematu.
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
SANEONE napisał(a):Zombi pewnie trenuje zawzięcie na FR od kilku tygodni. Pewnie jeszcze rozlał olej w co po niektórych miejscach, a że w nocy nie będzie widać to zwycięzca oczywisty.
no o to go nie podejrzewam.......
Zombi nie przesadzaj z blokowaniem pasów na Prymasa, poprostu wyjeżdżasz z parkingu przy cmentarzu (klimatyczna okolica), prosta droga, pusta droga, auta stają i RUN......
P.S. nie odciągam od FR ale staram się byc oniektywny i sprawiedliwy wobec tych którzy jada tam pierwszy raz, licząc na to, że FR to rarytas
Rarytas pokazał mi dzisiaj DIZZI (podziękowania). Więc tam będzie nocne ściganko, szeroko, oświetlone, mam nadzieję że Carlos nie będziesz narzekał.
Spotykamy się na Prymasa na parkingu na zakrętach o 23.59 w nocy w piątek. Czekamy do 0.10 i jedziemy na miejsce docelowe.
Parę fotek miejsca zamieszczam poniżej:

Spotykamy się na Prymasa na parkingu na zakrętach o 23.59 w nocy w piątek. Czekamy do 0.10 i jedziemy na miejsce docelowe.
Parę fotek miejsca zamieszczam poniżej:

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY