1' Japan Tuning Show – Bydgoszcz 2006
RULES napisał(a):Smutno mi
Jest na to rada... Co dwie Madzie, to nie jedna
farciarz napisał(a):Proponuję zrobić choć wstępną listę obecności, by móc zgłosić oficjalne uczestnictwo w tej imprezie jako klub
przed wyjazdem morzna zorganizowac spotkania regionalne zeby jechac grupa a po trasie dolanczaly kolejne

- Od: 12 paź 2005, 11:46
- Auto: Mazda 323f BA 1,5l 16v 95r..
Maxx77 napisał(a):farciarz napisał(a):Proponuję zrobić choć wstępną listę obecności, by móc zgłosić oficjalne uczestnictwo w tej imprezie jako klub
przed wyjazdem morzna zorganizowac spotkania regionalne zeby jechac grupa a po trasie dolanczaly kolejne
jestem za , może się nie zgubię po drodze
- Od: 5 sty 2006, 21:09
- Auto: mazda 626 2.0 Comprex 93'
Prosze o zadeklarowanie sie odnosnie przyjazdu oraz wstawienia pojazdu na teren imprezy. Zaklepie miejsca, ale musze znac szacunkowa ilosc aut.
Koszt wjazdu to 30 auto z kierowca + 7zl na kazdego pasazera.
Lista chętnych do wystawienia auta
1 Boris86
2 Bimbak
3 Farciarz
4 Fiveopac
5 Jerry
6 Karaś
7 Piotruś
8 Sanders
9 Shady
10 slaydog2
Jest to łapanka z tego topicu, jesli ktos chce sie wycofac PW
Koszt wjazdu to 30 auto z kierowca + 7zl na kazdego pasazera.
Lista chętnych do wystawienia auta
1 Boris86
2 Bimbak
3 Farciarz
4 Fiveopac
5 Jerry
6 Karaś
7 Piotruś
8 Sanders
9 Shady
10 slaydog2
Jest to łapanka z tego topicu, jesli ktos chce sie wycofac PW
Ostatnio edytowano 3 mar 2006, 09:36 przez Fiveopac, łącznie edytowano 1 raz
Less roof, more fun

tylko zastrzegam ze nie bede miał zrobionej tapicery chyba
moge sie nie wyrobić w związku z projektem przedniej deski.Wiec nie wiem czy może być furak z przetarta tapicerą
jak cos to może stac zamknięta,szybki są delikatnie przyciemnione wiec moze nie bedzie to aż tak raziło po oczach
- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Ze 100% pewnością będę mógł potwierdzić swój przyjazd dopiero z początkiem maja, ale jestem na tak, chociaż z tym wystawianiem się to trochę głupio bo auto lakiernika potrzebuje
no ale myśle że przez 17tki i lekką glebe nie będzie tego aż tak widać 
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Ale co wy z tym wystawianiem... Lista jest raczej po to żeby mieć określoną liczbę miesc do postawienia aut w jednym miejscu żebyśmy byli wszyscy razem ... bynajmniej tak to przedstawia organizator na włąsnym forum.
RX-7 FD3S Innocent Blue:
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
viewtopic.php?f=317&t=198511
323 V6 KL White Pearl: http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=13470
U mnie tez nie ma co wystawiac--narazie madzia jest porysowana--a niewiem czy doczeka sie lakiernika do japan-a
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Ja też kche być na japan show
Już lecę po diody
Wpuszczą mnie jak mam napisane na samochodzie made in usa ?
Wpuszczą mnie jak mam napisane na samochodzie made in usa ?
2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
A ja bede, ale bez wystawienia 
Fiveopac napisał(a):Lista chętnych do wystawienia auta
...niech no tylko karaś zobaczy, że nie ma go na na afiszu
karaś napisał(a):...co do wystawiania, to chyba moje malenstwo sie jeszcze nie nadaje na taka imprezke.
...nie ściemniaj
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Piotruś napisał(a):...nie ściemniaj
jasne jasne, tylko do osiagniecia tego co sobie zamierzylem, to jeszcze daleka droga
karaś napisał(a):asne jasne, tylko do osiagniecia tego co sobie zamierzylem, to jeszcze daleka droga ysz . A sam wiesz jak u mnie tapicerka w srodku wyglada, tak wiec nie bede robil siary i chyba wpadne jako widz język. No chyba, ze bedzie jakis przyplyw duzej gotowki i Five zeby skontaktuje mnie z niejakim Filipem, to moze, kto wie .........
Nie ma ze boli, jestes na liscie a jak nie bedziesz chcial to cie upijemy i zaholujemy na kartodorm

Less roof, more fun