say napisał(a):Pamiętaj też by sprawdzić śruby
Prawda... generalnie jak byś potrzebował jakiś danych ( długość śrub, momenty dokręceń, schematy etc... ) to daj znać, dobiorę się do bazy technicznej Mazdy pod konkretny model
www.mazdaspeed.pl
say napisał(a):Pamiętaj też by sprawdzić śruby
smile napisał(a):Najlepszym testem po naprawie jest długa trasa... wtedy jedziesz z wyłączonym radiem i duszą na ramieniui słyszysz rzeczy, których wcześniej nie słyszałeś
A tak poważnie, to oby głowica była prosta i cała... Ale do sprawdzenia nie wahaj się ani chwili oddać, nie zapominaj ile dmuchasz w ten silnikJak coś robić to porządnie albo wcale
ja tez wiec rob to porzadnieNeonixos666 napisał(a):chciałbym zobaczyć 150 KM na hamowni![]()
Neonixos666 napisał(a): Mam ręce jak mały murzyn i padam z nóg.
Neonixos666 napisał(a):Prawdopodobnie cały układ recyrkulacji spalin wyleci bo jest zbędną masą w tej całości .
smile napisał(a):..co na dobre nie wyjdzie
Riki napisał(a):marcino2468 napisał(a):co mi nie daje spać to wszechobecna rdza.
tego nie przeskoczysz.... no chyba, że zaprzestaniesz jeździć w zime.
Ja tak zrobiłem
marcino2468 napisał(a):aż się boję co będzie na wiosne, rdza na klapie od bagażnika, progi drzwi, nadkola, zaraz po kupnie nie myslałem za bardzo nad korozją, wolałem się zająć innymi ważniejszymi elementami, no ale jak widze nie można odkładać tego w nieskończonośćalbo można kupić jakiś samochód zastępczy na zimę, pewnie bym tak zrobił ale cały czas mam długie trasy więc nie bardzo
malkolm napisał(a):to puść w cholerę to truchło
smile napisał(a):Wg mnie za niska ale sprawdź jak się auto będzie zachowywać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości