Mazda Mx-6 GE KL 95' 2.5 V6
Póki co zostają te lampy aż zakupię jdmy . A z resztą wszystkie mx-y nie mogą wyglądać tak samo
jak to powiedział jeden z kolegów na forum 
To proszę jakiś link do sprężyn na których da się normalnie poruszac po naszych drogach bo te co miałem to koszmar 

A jakie miałeś ?
Ja kupilem MTS'y ale jeszcze nie zakładalem.
Ja kupilem MTS'y ale jeszcze nie zakładalem.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Niewim co to było ale był koszmar jedna pęknięta a dwie tylne jak by jeszcze inne, każda z innej parafii
To nic dziwnego, że był koszmar. Ja mam też chyba MTSy lub Ta-Technixy, ale chciałem, żeby było bardziej twardo niż teraz... Trochę twardsze niż seria i może ze 2cm obniżenia mi to dało.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
MTS'y mają ponoć dać 4 cm. Zobaczymy
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Za bardzo na oryginalnych amortyzatorach w przypadku mx-6 nie podziała się, bo albo będzie twardo i nisko albo będzie dobijać na nierównościach ,wystarczy spojrzeć jak auto stoi na oryginalnych sprężynach z przodu i miedzy zwojami mamy około 4cm i skok ok. 8cm ,przy założeniu że idziemy 4cm w dół zostaje po 2cm między zwojami a skok zawieszenia 4cm ! .Nie da się aby było komfortowo a zarazem obniżone
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Trochę mnie nie było na forum, ale i trochę się zmieniło
Wpadło kilka nowych części, jak lampy tył A-Spec i stop w spoiler J-Spec, wydech tylny Remus, dolot Simota w puszce (zdjęcia niebawem
), świece irydowe Denso, kable WN 9mm, odświeżenie i malowanie zacisków hamulcowych, zmiana alu na 16" ori od 323F V6 + powrót do gleby, powrót do ori lamp (dla zainteresowanych poprzednie są na sprzedaż)
Zdjęcia:

Zdjęcia:

Ostatnio edytowano 4 maja 2013, 21:46 przez Stiga Mx-6, łącznie edytowano 1 raz
Dzięki za poprawkę gadula, już zmieniłem 
Wygląda bardzo bardzo ładnie
Felgi z BA GT pasuję świetnie , ale pomalowałbym je na jakiś ciekawy kolor 
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=119872
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love MyHonda
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love My
- Od: 19 mar 2011, 20:00
- Auto: 323f BA Z5->323f BA KF V6
[quote][Cofnąłbym ciut tłumik końcowy, bo sterczy jak żądło/quote] Tak też zrobię z tym wydechem , kupiłem gotowy do montażu-myślałem że będzie dobrze ale jednak nie przy wolnej chwili usunę usterkę i będzie GIT 
Witam autko na sprzedaz -rodzinka sie powiekszyla i Madzia praktycznie stoi i sie marnuje zainteresowani prosze dzwonic pod nr534825073 cena wyjsciowa 8.5tys do negocjacji pozdrawiam i mowie od razu ze nie mam cisnienia aby sprzedac jak sie nie uda to mx zostaje 
Gdybym miał zapas gotówki to na pewno bym się jej przyjrzał z bliska bo na foto wygląda uczciwie 

"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."