WARMIA / MAZURY – spotkania regionalne
Się obudził
to było w ten weekend 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Panowie i Panie jako ze w weekend pogoda ma byc sprzyjająca a moja osoba wraz z Magdaleną zawita na mazurskie ziemie proponuje (jednoczesnie zapraszam wszystkich) na spota techniczno-garazowego w Ostrodzie. Mozemy zrobic na placu grilla (kazdy bierze ze soba jedzenie, picie i conajwazniejsze – COŚ DO SIEDZENIA- bo z tym u mnie problem) każdy kto bedzie mial ochote czy potrzebe moze skorzystac z oswietlonego kanalu i ogolnie garazu. Dostęp do jakichs podstawowych narzedzi tez jest. Termin proponuje piątek lub sobota – godziny popoludniowe. Ktos chetny, komus pasuje?;)

W ten weekend akurat odrabiam 3 dni praktyk i nie wiem czy dam radę dojechać
Jak już to może jakoś wieczorkiem...
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
[
Dokładnie tak. Garaże przy ulicy Przedszkolnej. W razie czego kontakt do mnie: 506-403-724
Zamawiaj u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-listwy-valtek-4-szt-oryginal-i3092958857.html Jak jutro z rana by Ci wysłali kurierem to jutro albo w piątek do południa może dojdą. Ewentualnie podjedź może gdzieś do warsztatu LPG – może mają takie cuda
Tylko nie wiem czy bede mieć imbusy w Ostródzie. A jak nie dostaniesz to i tak wpadnijcie na grilla chociaż
OK w takim razie wszystkim pasuje wszystkim piątek? Godziny do ustalenia – raczej wieczorne więc rzućcie od której kto może i komu jak pasuje
nocna furia napisał(a):Pawełku ja bardzo chętnie i piątek i sobotę. To pod Twoim garażem gdzie oglądałam Magdę?
Dokładnie tak. Garaże przy ulicy Przedszkolnej. W razie czego kontakt do mnie: 506-403-724
caroleck napisał(a):jakbym dostał do piątku zestaw naprawczy do Valteków to może bym wpadł
Zamawiaj u tego sprzedawcy:

matthies napisał(a):ja jeśli dam radę to jedynie w piątek po pracy, bo weekend zabity czasem.
Jakie godziny w piątek by Ci ewentualnie pasowały?
zemoj napisał(a):W ten weekend akurat odrabiam 3 dni praktyk i nie wiem czy dam radę dojechać![]()
OK w takim razie wszystkim pasuje wszystkim piątek? Godziny do ustalenia – raczej wieczorne więc rzućcie od której kto może i komu jak pasuje

Ja niestety też odpadam
piątek praca, sobota praca
To jak panowie i panie, jutro 18? 

Matthies to chyba odpuszczamy i przekładamy na inny termin 

Ludziska co powiecie na przyjazd na motopiknik kolumienką i ustawienie się gdzieś na placu całą flotą mazdowską? https://www.facebook.com/MotoPiknik.NoLimit. Moja magdalena jutro już będzie jeździła więc zacznę również zjawiać się na spotach
. Piszcie co o tym myślicie, myślę że fajnie byłoby się pokazać 

- Od: 4 maja 2011, 14:33
- Auto: Mazda 323f BA GLX 1.8 BP 16v
Ja też tym razem podpinam się pod JF a co