Tutaj się witamy
Dzien dobry. Poszukuje swojwej pierwszej mazdy prawdopodobnie 323 BJ. MIeszkam na stale w Niemczech. Pozdrawiam forumowiczow.
- Od: 11 maja 2013, 14:45
- Auto: Szukam swojej mazdy
Witam Wszystkich.Mam na imię Artur.Jestem posiadaczem Mazdy 626 ale tym autem smiga żona.Ja stałem sie posiadaczem MX-3 z 95r.1.6.I to jest moje auto.Tylko moje.Pozdrawiam
- Od: 25 kwi 2012, 16:09
- Auto: Mazda 626 hatchback.2.0 benz 1998 rok
Mazda MX-3 1.6 DOHC 1995 rok
Witam!
Co prawda na forum jestem obecny od kilku tygodni, ale od wczoraj jestem posiadaczem MAZDY 6 2.0 SVT (147 KM) z 2007.
Jednocześnie dziękuję "Mariankowi" za poszukiwania informacji w DSR, dzięki czemu uniknąłem kilku wpadek.
Pozdrawiam
Paweł G.
Co prawda na forum jestem obecny od kilku tygodni, ale od wczoraj jestem posiadaczem MAZDY 6 2.0 SVT (147 KM) z 2007.
Jednocześnie dziękuję "Mariankowi" za poszukiwania informacji w DSR, dzięki czemu uniknąłem kilku wpadek.
Pozdrawiam
Paweł G.
- Od: 16 kwi 2013, 12:16
- Auto: Mazda 6 2.0 SVT 147 KM 2007
Witam wszystkich na forum. Od miesiąca mam Mazdę 5 diesel 143KM. Na razie wymieniłem w niej filtry i olej; dalej przymierzam się do wymiany paska rozrządu. Pozdrawiam wszystkich z Lublina.
- Od: 15 kwi 2013, 22:09
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM, 2006
Mazda 3 1.6 benzyna 2011
Witam. Mam na imię Mateusz. Posiadam mazde 6 2.0 143 km. Życze wszystkim co najlepsze 
-
Madzia6Mateusz
Witam Kolegów
Mam na imię Kamil i chciałbym się przywitać oraz zasilić Wasze szeregi
Pozdrawiam
Mam na imię Kamil i chciałbym się przywitać oraz zasilić Wasze szeregi
Pozdrawiam
-
Bator84
Witam Wszystkich,
jestem zdecydowany na zakup Mazdy 3 BK 1.6 benz w sedanie. Budżet przyszykowany, polowania rozpoczęte. Decyzja co do marki i modelu nie ulegnie zmianie zatem pozostaje powitać wszystkich – Pruszków pod Wa-wą
jestem zdecydowany na zakup Mazdy 3 BK 1.6 benz w sedanie. Budżet przyszykowany, polowania rozpoczęte. Decyzja co do marki i modelu nie ulegnie zmianie zatem pozostaje powitać wszystkich – Pruszków pod Wa-wą
-
Dzeus
Witam.
Chyba się jeszcze nie przedstawiałem a już troszkę tu jestem...
Miała być w tym roku Mazda 3 z silnikiem 2.0 no ale ktoś się już jej pozbył, że mi się nie spieszy to poczekam na coś godnego uwagi i ceny:) Może coś na forum się uda kupić a jak nie to zobaczymy jak nie będzie Mazda to Honda, Ford, Volvo, Fiat, Toyota jeszcze sam nie wiem do następnego roku coś kupie co to zobaczymy. Narazie jestem w trakcie kupna rowerku:) Pozdrawiam.
Chyba się jeszcze nie przedstawiałem a już troszkę tu jestem...
Miała być w tym roku Mazda 3 z silnikiem 2.0 no ale ktoś się już jej pozbył, że mi się nie spieszy to poczekam na coś godnego uwagi i ceny:) Może coś na forum się uda kupić a jak nie to zobaczymy jak nie będzie Mazda to Honda, Ford, Volvo, Fiat, Toyota jeszcze sam nie wiem do następnego roku coś kupie co to zobaczymy. Narazie jestem w trakcie kupna rowerku:) Pozdrawiam.
- Od: 26 paź 2012, 11:30
- Auto: Honda