szkoda, ze radio nie ma jakiegoś wejścia żeby podpiąć mp3, mam teąż fajne radio sony ale niestety do panelu w madzi nie pasuje
Zmieniarka CD
Strona 1 z 1
Panowie pytanie mam krótkie gdzie w Premacy jest zmieniarka ? mam napisane na odtwarzaczu cd, że jest 6 płyt i wciąga jedną i nic więcej 
szkoda, ze radio nie ma jakiegoś wejścia żeby podpiąć mp3, mam teąż fajne radio sony ale niestety do panelu w madzi nie pasuje
- Od: 22 sty 2013, 17:10
Mario10 napisał(a):Panowie pytanie mam krótkie gdzie w Premacy jest zmieniarka ? mam napisane na odtwarzaczu cd, że jest 6 płyt i wciąga jedną i nic więcej
Jeśli po lewej stron wejścia na CD zamiast zaślepki masz biały przycisk z napisem "LOAD" – to znak, że masz zmieniarkę
Dokładnie coś takiego:

Sama zmieniarka jest wbudowana w panel radia, a żeby ją obsłużyć należy wcześniej zapoznać się z instrukcją PREMACY rozdział 6 str. 32-35 (instrukcja dostępna na necie w formacie pdf) – tam jest wszystko pięknie opisane. Jeśli ładowanie płyt (więcej jak 1) nie działa mimo zapodania płyt zgodnie z instr. to może być coś nie tak z samym mechanizmem podawania.
Mam dokładnie takie samo radio . Więc zapewne coś źle robiłem a instrukcję sobie ściągnąłem więc muszę się pobawić. Bo jak sobie popatrzyłem na modyfikacje radio aby podłączyć mp3 rozbieranie i lutowanie to chyba się nie podejmę tego samodzielnie.
Dziękuję Ci bardzo za info ze zdjęciem
Dziękuję Ci bardzo za info ze zdjęciem
- Od: 22 sty 2013, 17:10
Strona 1 z 1